Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale śpię cały czas na brzuchu

No i teraz taka mam shize, czy dobrze robie?

Ale tłumaczę jej, ze mnie brzuszek boli i nie mogę jej nosić, także przyjmuje, ze teraz głównie tatuś wyręcza, ale są chwile, ze tylko mama - i wtedy (jak to tylko możliwe oczywisćie0 staram się ja poprzytulać w kucki/na kolankach itp. - ale łatwo nie jest. Natomiast, ponieważ moje ciąże niestety w większości kończyły się zdecydowanie przedwcześnie, to boję się staram się oszczędzac ile mogę
Blackberry, jak twoje maleństwo kopie?
Od jakichś 2 tygodni czuję ruchy, najpierw bardzo delikatne, więc nie byłam do końca pewna, czy to już to, ale w ostatnich dniach stały się już mocniejsze i nie mam wątpliwości, że to nasza dziewczynka się wierci :-) Mam wrażenie, że najbardziej aktywna jest nad ranem, co mnie czasem budzi i rano, kiedy już nie śpię, a jeszcze się wyleguję. Mąż jeszcze mówi, że nie czuje, kiedy przykłada rękę do brzucha. Ale dzisiaj młoda fikała wyjątkowo wyraźnie, więc się razem gapiliśmy na brzuszek i było już fajnie widać, jak się "wybrzuszało" 

) i się lekko zestresowawszy w/w.
Torba do szpitala prawie spakowana ale dla małej nic nie poprane :-( dziś miałam to robić

wiem, że łatwo się mówi ale spokojnie przecież teraz nie musi tak być
Gdyby nachodzily Ci takie myśli to pisz śmiało lepiej to z siebie wyrzucić niż zamartwiac. A ja będę trzymać kciuki aby wszystko było ok

Ale bez czopa chyba jeszcze można pochodzic, nie? W sensie po zauważeniu pierwszych kawałkow..