Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Hej kobietki, czy można dołączyć? Aktualnie leci nam 13 tydzien, termin porodu wg. Położnej 31.01 :)
Dziewczyny zwalniam listę. Madzia uroDziła się o 6:05. Skurcze były od 2. O 3 byłam na ip z 7 cm rozwarciem. Parłam 15 minut. Bolało jak cholera, a teraz jest grany cyc. Po ogarnięciu się napisze więcej.
Ból biodra, który w poprzedniej ciąży przerodził się w kilkudniową rwę kulszową, mam od jakiegoś czasu i to jestem w stanie zdzierżyć.
Ale żylaki warg sromowych to mordęga. Tym razem pojawiły się ze 2-3 m-ce wcześniej (może to z powodu łożyska w dnie macicy?) niż poprzednio i od razu bolą.
Mój lekarz chyba wykrakał, bo się w środę pytał, jak tam pani żylaki. Odpowiedziałam, że jak są, to już nie znikną, ale miałam na myśli te na nogach, które są kompletnie nieodczuwalne :(
Wczoraj po całym dniu chodzenia zaczęły mnie ciągnąć te wyżej. Dziś sobie obejrzałam i się przeraziłam...
Dużo większy niż poprzednio.
Haniutka a czemu tak pozno masz te polowkowe
Właśnie też nie wiem ale lekarz prowadzący mówił że najlepiej takie badanie wykonać między 23 a 24 tc. Zdecydujemy się na jeszcze jedno badanie tylko wcześniej. Muszę jutro zadzwonić do lekarza który wykonał nam pierwsze badanie prenatalne.