Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Misinka, Motylica dzięki za gratulacje weteranki. W końcu tu wylądowałyśmy i tak szybko tego wątku nie opuścimyOswajam się z tymi opisami porodów, i dziewcyny bardzo was podziwiam za siłę i wytrzymałość. I waszych mężów również.
I tak się zastanawiam w którym szpitalu w Łodzi da się urodzić po ludzku ?
jeszcze jakieś pól roku 

Misinka w sumie to prawie 3,5 roku. Obserwacje i leczenie zaczelam 3 lata temu. Po drodze 2 stymulacje inv i 3 aniołki.
oh jak ja zazdroszcze Ci juz kopniakow. To chyba w miarę szybko. Czy to zależy od polozenia łożyska? U mnie jest na przedniej scianie i dnie macicy. Mam szansę tez poczuć wczesniej czy nie?
szyjka TWARDA ZAMKNIETA DLUGA
bo chyba taka glodna to nie byla ?? 

To chyba tak troche jest, że podczas porodu kobita jak zamknięta w bańce. Jakoś bardziej w sobie niż na zewnątrz obecna.
To sie chyba zmienia po pierwszym porodzie, przynajmniej ja tak mialam, zanim urodzilam Dawidka nie chcialam ogladac porodow "na zywo", moje mysli krazyly kolo bolu i fizjologi, po 1 porodzie ogladalam juz przed 2 ciaza, zawsze sie wzruszalam na koniec, juz wiem ze ta cala otoczka nie ma znaczenia, a moment gdy pierwszy raz widzisz swoje dziecko jest magiczny
A ja zdecydowanie nie chciałabym zdjęć z porodówka a filmu to już w ogóle :P nawet mamy ( z którą mam super kontakt i nie ma u nas tematów tabu) bym na sale nie wypuściła ale ja psychiczna jestem bo ja publicznie wstydził się Karmić dziecko nawet przy rodzinie ;)
Misinka, Motylica dzięki za gratulacje weteranki. W końcu tu wylądowałyśmy i tak szybko tego wątku nie opuścimyOswajam się z tymi opisami porodów, i dziewcyny bardzo was podziwiam za siłę i wytrzymałość. I waszych mężów również.
_mag_ Ty masz jutro mieć cc?
_mag_ no to kciuki z całej siły zaciśnięte! O której na stół?

Chociaż ja co jakiś czas miałam takie bóle przy większej aktywności juz od 3tyg, a akcja porodowa do tej pory nie rozpoczęła się. 
Trzymajcie kciuki bo boje się