Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Misinka, Motylica dzięki za gratulacje weteranki. W końcu tu wylądowałyśmy i tak szybko tego wątku nie opuścimy Oswajam się z tymi opisami porodów, i dziewcyny bardzo was podziwiam za siłę i wytrzymałość. I waszych mężów również. I tak się zastanawiam w którym szpitalu w Łodzi da się urodzić po ludzku ?
Misinka w sumie to prawie 3,5 roku. Obserwacje i leczenie zaczelam 3 lata temu. Po drodze 2 stymulacje inv i 3 aniołki.
oh jak ja zazdroszcze Ci juz kopniakow. To chyba w miarę szybko. Czy to zależy od polozenia łożyska? U mnie jest na przedniej scianie i dnie macicy. Mam szansę tez poczuć wczesniej czy nie?
To chyba tak troche jest, że podczas porodu kobita jak zamknięta w bańce. Jakoś bardziej w sobie niż na zewnątrz obecna.
To sie chyba zmienia po pierwszym porodzie, przynajmniej ja tak mialam, zanim urodzilam Dawidka nie chcialam ogladac porodow "na zywo", moje mysli krazyly kolo bolu i fizjologi, po 1 porodzie ogladalam juz przed 2 ciaza, zawsze sie wzruszalam na koniec, juz wiem ze ta cala otoczka nie ma znaczenia, a moment gdy pierwszy raz widzisz swoje dziecko jest magiczny
A ja zdecydowanie nie chciałabym zdjęć z porodówka a filmu to już w ogóle :P nawet mamy ( z którą mam super kontakt i nie ma u nas tematów tabu) bym na sale nie wypuściła ale ja psychiczna jestem bo ja publicznie wstydził się Karmić dziecko nawet przy rodzinie ;)
Misinka, Motylica dzięki za gratulacje weteranki. W końcu tu wylądowałyśmy i tak szybko tego wątku nie opuścimy Oswajam się z tymi opisami porodów, i dziewcyny bardzo was podziwiam za siłę i wytrzymałość. I waszych mężów również.
_mag_ Ty masz jutro mieć cc?
_mag_ no to kciuki z całej siły zaciśnięte! O której na stół?
Trzymajcie kciuki bo boje się