Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale jest pewne, ze nie machnęlo sie o kilogram, co nie...
Ale nie mam takiego odczucia, żeby był tutaj jakiś zamknięty krąg, kółko wzajemnej adoracji czy coś w tym stylu.

MAGDA [Środa] i jak po USG ?Jest ten synek ?

). U mnie 9 tc.
totez tak do tego podejde i już.

A w ogóle piękne imię dla Synka wybraliście

(bo wiecie, po ostatniej tu dyskusji na temat wad genetycznych itp. naczytałam się tyle strasznych rzeczy i tylu strasznych historii , że z ciężkim sercem szłam na dzisiejszą wizytę i wiecie- kocham mojego lekarza za to, że jest tak wyczerpujący w każdym temacie, że wychodzę od niego doinformowana do granic możliwości, że nie zastanawiam się, czy wszystko mi powiedział itp., bo nawet nie miałam o co pytać - uwielbiam go po prostu.)
i ten jak paw wychodził z przychodni
Lekarz powiedział mojemu mężowi, że prawdziwy macho otacza się samymi kobietami

siedzicie po nocy a teraz będziecie spać do południa? 

Na sex mam od początku szlaban
Ja muszę się oszczędzać jeszcze ok.2 tyg

przed sobą skan jeszcze jakiś zeby o to zapytać

oby ! bo lista cos stanela ostatnio.
w ciazy z Dawidkiem mialam na przedniej scianie, dziecko spokojne i ostatni miesiac to juz tylko przeciagania sie. Nie odnotowalam tez zadnego wyciszenia przed porodem. W tej ciazy tez lozysko na przedniej scianie. W 20tyg dosyc nisko, w 30tyg juz wysoko. Odkad poczulam ruch sa dosyc intensywne, nic to lozysko nie tlumi. A od jakichs 2tyg to wogole nie wiem gdzie ono powedrowalo bo dziecko mi chce wyjsc przez pepek, widac i czuc kolana, stopki wiec bynamniej w lozysko nie kopie. U mnie 37tydz a szogun w brzuchu szaleje. Ma swoje pory i niezle daje czadu, niby coraz wiekszy, odwrocic juz sie nie odwroci ale raz ma pupke po prawej, raz po lewej, czyli wokol osi sie kreci i w nocy bez problemu jak ja na prawy bok to on pupa i plecy na prawy bok, jak zmieniam strone to on tez.

całą ciążę pytała prowadzącego gina, czy jest coś takiego jak cc z powodu dużej wagi, na co mi odpowiadał, że kobiety rodzą po 5kg i nie mają problemów