Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
trochę mi to pod zapalenie pęcherza podchodzi, nie wiem co lepsze na końcówce?! Infekcja dróg rodnych czy pęcherza ( która prawie doprowadziła do porodu Łucji w 30tc)
[/url]
[/url]Ewelajna a Tobie w ogole pozwalaja rodzic sn? Mi lekarz od razu powiedzial, ze po tak krotkiej przerwie od cc nie mozna rodzic sn.

ja bylam z synem na placu zabaw, niby nic a wymeczyly mnie te 2godziny. Ciągle mi się cos "leje". Chociaz to źle slowo nie ciągle a dosyc czesto. Jak worek plodowy pęknie to wody sacza sie juz caly czas, prawda? Bo ja jednak miewam okresy ze nic nie wyplywa. Nie powinnam sie martwic ze to wody?

[/url]
[/url]Jutro zdejmuja mi pessar i pewnie będę się denerwować czy zaraz się nie zacznie. Już tydzień temu lekarka mówiła, ze glowa tak nisko, ze jednak moge zaraz urodzić.
wylecialo co mialo wyleciec i id tamtej pory sucho. Wody to czy nie wody? nie spieszno mi do szpitala bo musze 40minut jechac, opieke dla Dawidka organizowac, swoje na izbie odsiedziec i 40minut wracac, pol dnia w drodze

można w aptece paseczki lakmusowe kupić
a wody moga byc takie bialawe? bo to nie jest przezroczysty plyn

mnie sie nie spieszy no chyba ze to faktyczne wody

W czwartek byłam wieczorem w tureckiej knajpce (szaszłyk, baclava i dwie typowo tureckie charakterystycznie mocne herbaty). Od piątku bardzo bolał mnie żołądek, za każdym razie po herbacie mnie boli... A my w domu pijemy tylko angielską mocną sypaną. Dzisiaj dopiero, po kolejnym ataku bólu pokojarzyłam po czym tak źle się czuję, nie sądziłam, że herbatą można się tak struć! Oczywiście odstawiam herbatę. Miałyście coś takiego? Czy to nie zaszkodzi dziecku...?
Jutro zdejmuja mi pessar i pewnie będę się denerwować czy zaraz się nie zacznie.

[/quote][quote=_azja_]
lecia - a może jakaś naturalna stymulacja oksytocyny by Ci pomogła? Seks...?