Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
- ja rok temu zakomunikowalam pracodawcy (pracuje w dosc duzej fabryce), ze moj maly jest chory i jestem z nim w szpitalu i chorobowe doniose jak wyjdzie z niego. I na drugi dzien jak "wpadlam" do domu sie tylko umyc i przebrac (bo cale dnie z malym na oddziale) to akurat przyszedl koles na kontrole.... nawet niewiedzial, ze to bedzie na dziecko L4 i jeszcze nie oddalam go nawet do kadr.. zaklad wyslal od razu Karolcia,od 8 maja jestem na zwolnieniu.
W firmie pracuję już trzy lata,więc nie wiem dlaczego mnie podejrzewają o wyłudzenie.
zaklad wyslal od razu
Magdalena, pojechalas do szpitala? mam nadzieje ze juz lepiej!
Roksy przy takich upalach to ci się nie dziwię :-)
Właśnie tak sobie myślałam że jak usg w poniedziałek pójdzie pomyślnie to już się dopisze do listy ;-)
Bardzo się tym stresuję...
Ja po torecanie ( nie w ciązy) miałam jazdy z psyche- cos mi sie zaczelo wydawać, zrobilam sie rozdrazniona
nigdy czegos podobnego nie przezyłam....brr, szybko odstawiłam.
- dokladnie wiem co czujesz, poczatek ciazy to byla tragedia...zazdroscilam innym tych "mdlosci" bo ja sie czulam jakbym miala jelitowke bite 3 miesiace :( Jak sie mnie kolezanki pytaja o ten okres to sie wlasnie pytam czy mialy te jelitowke i im mowie ze ja to mialam 3 miesiace i juz rozumieja... Dzisiaj sie czuje dosc oslabiona i mam jadlowstret, ale nie czuje odwodnienia jak wczoraj.
A mnie przeraża jak ta lista zapindala...
Chyba muszę się w końcu wziąć za pakowanie torby...
A my sie meldujemy jeszcze w szpitalu... jestem tu juz 3 tydzien i mam dosc:/
Ratunku!!! Dziewczyny jakie są domowe sposoby przeciw biegunce?