Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Na oczy dziś ledwo patrze masakra jakaś!
Ale fajnie Ci się trafiło. Ja w ogóle uważam, że w tej opiece ciążowo-porodowo-połogowej powinna być ciągłość. O wiele mniej problemów by było. :) A położna, z którą udało mi się umówić, jest jedną z niewielu, które też przyjmują w Krk porody w domu. Co daje jakieś pojęcie o jej kompetencjach :-) No i od razu będzie też moją położną środowiskową, bo jeździ po całym mieście w tej roli. I z tego się chyba najbardziej cieszę, że niezależnie od przebiegu porodu, będziemy miały z malutką taką ciągłość opieki.
Dorit, utwierdzasz mnie w przekonaniu, że mam wielkie szczęście. Na swoją położną środowiskową trafiłam już w poprzedniej ciąży i teraz, mimo, że zmieniła obszar działania, znów będzie do mnie przyjeżdżać. I to jest jedna z mądrzejszych osób, jakie spotkałam. Każdemu bym jej życzyła :) polozna tez srodowiskowa- zazdroszcze bo rzadko sie spotyka takie na nfz dobre w srodowisku
Powiedzcie mi, czy ta czarna linia biegnąca wzdłuż brzucha to standard? W pierwszej ciąży miałam szybko i jeszcze po porodzie się utrzymywała. A teraz brzuch "czysty". Jest jeszcze możliwość, że mi się pojawi?
Ulcia, Ty to masz przeżycia w tej ciąży!!! Normalnie film by można nakręcić!