Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
)..... i zamiast benzyny wlałam olej...... dzięki bogu tknęło mnie jeszcze w trakcie tankowania (po 40 litrach - a bak ma 70l) ..... i zakończyłam tankować, poszłam na stacje zapytać się grzecznie czy na pewno dobrze mysle, i ON to jest olej..... TAK..... hmmmm to co mam teraz zrobić? Bron Boże nie uruchamiać silnika - tylko spuścić złe paliwo..... cudownie..... ja w sukience, 0 stopni, mąż po wczorajszej imprezie dogorywający w domu - na pewno nie przyjedzie mi pomóc, bo jeszcze dodatkowo z fochem na kacu - przepięknie..... i mam paliwo spuszczać - stojąc pod dystrybutorem, bo ruszyć samochodem nie mogę..... a samochodzik nie malutki (Jeep) i weź tu człowieku ogarnij....
), poczekałam 2,5 godziny na rozwój całej akcji, w sumie zapłaciłam nadprogramowe 550 zł i wróciłam do domu.... zziębnieta, zestresowana i spóźniona do lekarza......
żeby już nigdy nie tankować (bo nie znoszę) ......Cieszę się w tym wszystkim, że mam wskazania do zwolnienia lekarskiego, bo jakbym w takim stanie umysłu musiała być w pracy, podejmować poważne decyzje, czy prowadzić różnego rodzaju rozmowy, to przecież byłaby mega katastrofa i nikt by mnie serio nie traktował.O tak, tak! ja też się z tego cieszę, że jestem na zwolnieniu, bo by mi chyba umowy nie przedłużyli :)
Tez miałyście tak wcześnie?
, bo cały czas odbijał mi pistolet jakby był juz pełny bak- babeczka ze mną chyba się wkurzyła czekaniem (chociaż do tej pory nie wiem, po co tak długo czekała, skoro miała osiem innych stanowisk do wyboru...
)
Julia się urodziła 10 dni po terminie 3080 więc chyba Janko będzie większy gościu

Szłam na zakupy do sklepu i wracałam ze wszystkim innym, ale nie tym po co poszłam :)- ja tak mam i bez ciazy he he
czy Wy tez wymiotowalyscie po wszystkim ? ja juz nawet slina zaczelam wymiotowac :( juz nie mam sily :(- oj tak.... zdecydowanie.. potrafilam wymiotowac 3-4 razy dziennie, po wodzie nawet. Opadalam z sil, ciaza mnie w ogole nie cieszyla od 8 do 20 tygodnia. Nawet na tydzien bylam w szpitalu, gdy wymiotowalam po lyczku wody nawet bojac sie, ze sie odwodnie. Ale przezylam, wymioty zniknely z dnia na dzien. DASZ RADE!!

Ale jest to Wielka Sobota i wyniku na pewno nie będę miała o ile w ogóle uda mi się gdzieś zrobić test

jak to jest jeżeli zwolnienie miałam do 02.04 i jeszcze nie urodziłam. kto mi wypisze zwolnienie wstecz

teoretycznie możesz już przejść na maciezyński

A co ja wróżka jestem, żeby wiedzieć takie rzeczy ?? No wkurzyła mnie ;/