Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
O tak, tak! ja też się z tego cieszę, że jestem na zwolnieniu, bo by mi chyba umowy nie przedłużyli :) Cieszę się w tym wszystkim, że mam wskazania do zwolnienia lekarskiego, bo jakbym w takim stanie umysłu musiała być w pracy, podejmować poważne decyzje, czy prowadzić różnego rodzaju rozmowy, to przecież byłaby mega katastrofa i nikt by mnie serio nie traktował.
- ja tak mam i bez ciazy he he Szłam na zakupy do sklepu i wracałam ze wszystkim innym, ale nie tym po co poszłam :)
- oj tak.... zdecydowanie.. potrafilam wymiotowac 3-4 razy dziennie, po wodzie nawet. Opadalam z sil, ciaza mnie w ogole nie cieszyla od 8 do 20 tygodnia. Nawet na tydzien bylam w szpitalu, gdy wymiotowalam po lyczku wody nawet bojac sie, ze sie odwodnie. Ale przezylam, wymioty zniknely z dnia na dzien. DASZ RADE!! czy Wy tez wymiotowalyscie po wszystkim ? ja juz nawet slina zaczelam wymiotowac :( juz nie mam sily :(
Ale jest to Wielka Sobota i wyniku na pewno nie będę miała o ile w ogóle uda mi się gdzieś zrobić test
jak to jest jeżeli zwolnienie miałam do 02.04 i jeszcze nie urodziłam. kto mi wypisze zwolnienie wstecz
teoretycznie możesz już przejść na maciezyński