Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale teraz widze ze jak musze byc aktywna przy chlopcach to jest super a jak nic nie musze to to nagle mi zle.
a mój Fran taki jak twój lu.
--

http://">
. No jak by mi ktoras babcia tak powiedziała,to by chyba wnuczek nie zobaczyla przez dlugi czas. Jak można tak mamie dziecka powiedzieć
Leoncja, ja cierpię na ten zespół :(
Ja mam zespol ciesni alenic z tym nie robie, czasami puchne, jedyne co pomaga to ograniczenie cwiczec i pracy wiec ostatnio mniej boli.
dzięki za radę, ale moje żylaki niestety nie na nogach tylko na pip... :)
A te pończochy co polecasz leoncja strasznie drogie:(((( Tyle zapłaciłaś u tego lekarza, co jest napisane na stronie?

Ja zainwestowałam w nie, jak mój gin zrobił mi wykład, jak niebezpieczne jest nasze złe krążenie dla płodu i wydolności ogólnie macicy, łożyska
A KasiaTasia to już rozpakowana?!
Bo nic się nie odzywa a jakby nie było - już po terminie.
Bylyscie ostatnio na czyms fajnym w kinie, bo chcemy skorzystacbz tego ze chlopcow nie ma ale ze ostatnio w kinie bylam ze 3 lata temu to absolutnie nie wiem co jest grane. Ktos cos poleca?
My ostatnio byliśmy na Nocy Oczyszczenia
Macie rację lepiej sprawdzić bo nie dam rady o tym nie myśleć
Zastanawiam sie jak to jest z tymi ruchami?Bo niby jakies babelki i takie rozne rzeczy czuje ale czy to ma tak wygladac na tym etapie?Czy moze te ruchy powinny byc bardziej wyraziste?
Hey dziewczyny.Zastanawiam sie jak to jest z tymi ruchami?Bo niby jakies babelki i takie rozne rzeczy czuje ale czy to ma tak wygladac na tym etapie?Czy moze te ruchy powinny byc bardziej wyraziste?
Teorka ty jestes na podobnym etapie jak jest u ciebie?
zastanawiam się czy nie jechać do szpitala bo jestem trochę zaniepokojona,
Bylyscie ostatnio na czyms fajnym w kinie, bo chcemy skorzystacbz tego ze chlopcow nie ma ale ze ostatnio w kinie bylam ze 3 lata temu to absolutnie nie wiem co jest grane. Ktos cos poleca?
Tylko mam coś takiego jak niedojrzałe granulocyty podwyższone... już któryś raz... pytałam gina, kazał zrobić rozmaz ręczny. Robiłam, ale nie poszłam go skonsultować z internistką bo mnie zamknęli w szpitalu i wizyta przepadła... trochę mnie to martwi
Miała któraś z Was takie wyniki ?
Chodzi po pierwsze o to że szyjka mi stoi w miejscu od trzech tygodni, tak szybko się skracała i nagle się zatrzymała,
a czytałam że waga z usg zazwyczaj jest zawyżona..... czy to prawda?? pytam już mamuśki które urodziły dzieciaki :)
Chodzi po pierwsze o to że szyjka mi stoi w miejscu od trzech tygodni, tak szybko się skracała i nagle się zatrzymała, a po drugiej jak by nie liczyć i nie mierzyć waga małego to ponad 4kg....