Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale teraz widze ze jak musze byc aktywna przy chlopcach to jest super a jak nic nie musze to to nagle mi zle.
a mój Fran taki jak twój lu.
--
Leoncja, ja cierpię na ten zespół :(
Ja mam zespol ciesni alenic z tym nie robie, czasami puchne, jedyne co pomaga to ograniczenie cwiczec i pracy wiec ostatnio mniej boli.
dzięki za radę, ale moje żylaki niestety nie na nogach tylko na pip... :)
A te pończochy co polecasz leoncja strasznie drogie:(((( Tyle zapłaciłaś u tego lekarza, co jest napisane na stronie?
Ja zainwestowałam w nie, jak mój gin zrobił mi wykład, jak niebezpieczne jest nasze złe krążenie dla płodu i wydolności ogólnie macicy, łożyska
A KasiaTasia to już rozpakowana?!
Bo nic się nie odzywa a jakby nie było - już po terminie.
Bylyscie ostatnio na czyms fajnym w kinie, bo chcemy skorzystacbz tego ze chlopcow nie ma ale ze ostatnio w kinie bylam ze 3 lata temu to absolutnie nie wiem co jest grane. Ktos cos poleca?
My ostatnio byliśmy na Nocy Oczyszczenia
Macie rację lepiej sprawdzić bo nie dam rady o tym nie myśleć
Zastanawiam sie jak to jest z tymi ruchami?Bo niby jakies babelki i takie rozne rzeczy czuje ale czy to ma tak wygladac na tym etapie?Czy moze te ruchy powinny byc bardziej wyraziste?
Hey dziewczyny.Zastanawiam sie jak to jest z tymi ruchami?Bo niby jakies babelki i takie rozne rzeczy czuje ale czy to ma tak wygladac na tym etapie?Czy moze te ruchy powinny byc bardziej wyraziste?
Teorka ty jestes na podobnym etapie jak jest u ciebie?
zastanawiam się czy nie jechać do szpitala bo jestem trochę zaniepokojona,
Bylyscie ostatnio na czyms fajnym w kinie, bo chcemy skorzystacbz tego ze chlopcow nie ma ale ze ostatnio w kinie bylam ze 3 lata temu to absolutnie nie wiem co jest grane. Ktos cos poleca?
Chodzi po pierwsze o to że szyjka mi stoi w miejscu od trzech tygodni, tak szybko się skracała i nagle się zatrzymała,
a czytałam że waga z usg zazwyczaj jest zawyżona..... czy to prawda?? pytam już mamuśki które urodziły dzieciaki :)
Chodzi po pierwsze o to że szyjka mi stoi w miejscu od trzech tygodni, tak szybko się skracała i nagle się zatrzymała, a po drugiej jak by nie liczyć i nie mierzyć waga małego to ponad 4kg....