Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Bardzo chciałam mieć zawsze więcej niż 1 dziecko, ale nie wiedziałam, że radość z drugiej ciąży ma w sobie tyle... żalu za tym, że starsza już nie będzie mnie miała na 100%. Płakać mi się chce normalnie, jak pomyślę, że będę musiała dzielić tę miłość. Wydaje mi się, że to niemożliwe!
Płakać mi się chce normalnie, jak pomyślę, że będę musiała dzielić tę miłość. Wydaje mi się, że to niemożliwe!
Płakać mi się chce normalnie, jak pomyślę, że będę musiała dzielić tę miłość. Wydaje mi się, że to niemożliwe!
Też mnie takie myśli dręczyły w drugiej ciąży, a nawet krótko po drugim porodzie. Na szczęście życie to zweryfikowało i szybko okazało się, że nowa sytuacja jest korzystna dla każdego, dla pierworodnej też
Także głowa do góry, z pewnością nie będzie tak źle.
i tak, ta milosc jest dziwna-dajesz kolejnemu dziecku, a przy okazjo pierwszemu nie mniej, a ku zaskoceniu wiecej
ale mnie to przyszlo dopiero po porodzie

ale mam też takie dni zwątpienia, strachu czy aby na pewno podołam

P.S. Dzisiaj od rana dostałam sześć sms-ów od sześciu różnych osób z pytaniem, czy już urodziłam, czy rodzę, jak się czuję, itp...- odpisz, ze tak, przestana pisac;p

A spodziewam sie, ze tak jak z Majka, donosze do terminu
Ta koncowka koncowki jest meczaca i stresujaca. Ja teraz ciagle tylko mysle o porodzie, kiedy sie zacznie, jak sie zacznie, zastanawiam sie, jak to moze byc i ciagle mi sie sni cos zwiazanego z ciaza i porodem - zwariowac mozna ;p

a z drugiej strony, jest to dla mnie kompletnie irracjonalne i nierzeczywiste, że nagle pojawi się ta mała istotka i zawładnie moim życiem 
chciałabym być choć po części tak dobra matką jak Ty jesteś dla Martynki