Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Sewila, dowiedz się w szpitalu, ale z tego co wiem, to u nas nie ma możliwości "wynajmu" położnej do porodu.
mały najpierw sikal na swoje łóżko (albo się posikiwal),wcale nie chciał iść siku do łazienki a potem nad ranem sikał w nasze łóżko. Teraz też czasem budzi się z suchą pieluchą albo w srodku nocy woła "cem siusiu" także widzę postęp.
po południu i wieczorem Jasiek ma takie pragnienie że nie mam sumienia mu odmówić.
na szkołę rodzenia się nie wybieram, po pierwszej uznałam, że to pieniądze wywalone w błoto
Marion za słabo męża wykorzystuje, czy przypadkiem po świętach nie miało być 2 razy dziennie :P
no to mój jest przykładem , ze wody wypije więcej niż dorosły ... chla tą wodę mineralną jak najęty, nawet robiłam nadania w kierunku cukrzycy bo teściowa straszyła, że przy cukrzycy się tak pije, i że nie normalne aby takie dziecko tyle piło ... pije tylko wodę mineralną, herabty niesłodzone i co 2-3 dzień świeżo wyciskane soki mój się odpieluchował w wielu 2 lat i 2 miesiecy.,, po dwóch miesiącach też w nocy ... dużo u nas dało bieganie latem w majteczkach samych koło domu i aż sama jestem zdziwiona że tak gładko to poszło ... za to mamy mały problem z kupą teraz, bo gagatek zaciska to dupsko jak mu się chce, popuszcza w majtki nawet do kilku razy dziennie i na ostatek zrobi resztę ,,, ale jest cieżko z tym a wody czy innych niesłodzonych napojów dziecko dużo nie wypije.
- popieram i w ocenie anonimowej dla szpitala napisalam to.. Na obiad nalesniki z miesem, albo ziemniaki w sosie ewidentnie zabielonym maka, gotowana marcheka (ktora ma wysoki indeks glikemiczny) albo mielonka... :P Ciekawe czy dietę cukrzycowa Ci dadzą, bo wiem, ze słabo z tym w szpitalach.