Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
gdzieś w głowie siedzi mi, że coś jest kurna z tym moim organizmem nie teges skoro dziecka nie potrafię bez zaszycia piczki na 6 spustów donosić. Po Julku miałam ogromne wyrzuty sumienia, a dziecko przecież zdrowe, wspaniale się rozwija, jest moim wszystkim.
ze mleko siedzi w glowie i kazda kobieta jest w stanie wykarmic dziecko to mnie cos strzela..
No prawda, u mnie niby spoko szpital pod tym względem i większość kadry dawała radę, ale na jednej zmianie nocnej przyszła piguła, która na każde zakwilenie małej wpadała do pokoju z tekstem "może chce Pani dokarmić? ona jest bardzo głodna!", "ojeeej ale głodna! nie ma pani pokarmu, czy co?", a jak jej mówiłam, że nie może się porządnie przyssać to nie chciało jej się pokazać co i jak, tylko od razu gały wybałuszała z pytaniem "czy dokarmić" by był spokój na oddziale.
Moje mleko siedziało w głowie, dlatego tak piszę:)))
W sensie - jak mnie wkurw łapał to kurek się zatykał, a jak był luz to tryskało niczym rzeka i naprawdę siedziałam np z tym nieszczęsnym laktatorem w czasie jakiegoś kryzysu i taka pospinana pompowałam aż mi mało cyca nie urwało i nic, NIC. A wystarczyło, że sobie pomyślałam o czymś przyjemnym, już nawet nie pamiętam o czym, parę głębszych wdechów i taka myśl - a trudno, najwyżej się nie uda i nagle w magiczny sposób kurek się odkręcał i już:)
na co babcia z dumą i fałszywą troską w głosie "nie chcesz? nie chcesz do musi?"
parę dziewczyn wolały swoje zdania ciagle pisać i mnie szkalować (moje odczucie)
Dla mnie głupi zakup nie świadczy o tym,że nie chce się karmić itd.......ale niektóre z nas tutaj(piszę ogólnie o osobach na tym portalu) są jakimiś fanatyczkami co rozum pozjadały i wiedzą co najlepsze dla każdego
ze dopiero w domu zaczniesz ogarniac temat bo bedzie za pozno
ja znam kilka dziewczyn, ktore wlasnie przez to przedwczesnie zakonczyly przygode z kp
przy pierwszym dzieku myslalam, ze to bedzie magia
najwyrazniej za duzo chcialam...
magiczka a czemu dostalas dziecko dopiero rano? nadal to praktykuja na ujastku?
poniekąd karmienie rodzi się w glowie