Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
The Fragile, O, patrz - nawet w suwaczku masz napisane, że dziecię może być spokojne i mało energiczne :) Niech maluszek zbiera siły na ten ważny dzień :)
Czy to normalne, ze maluszek na kilka dni przed terminem sie uspokaja?
Jeśli byłby cos nie tak to wtedy dziecko zostaje no a ja jak najbardziej mam prawo pozostać z nim a raczej przy nim ale już nie jako pacjentka szpitala
dziecko przed porodem staje się mniej aktywne, spokojniejsze ponieważ podświadomie przygotowuje się do porodu, czeka go nie mniej ciężka praca niż nas :)
Nie żartuję, a kwota taka bo szpital w którym rodziłam jest szpitalem prywatnym, który ma podpisany kontrakt z nfz, więc ściśle określone są usługi za które płaci nfz, potem możesz sobie zostać w szpitalu ale na prywatnych warunkach. Tzn. w moim przypadku po tych dwóch tygodniach lekarze dopytywali się gdzie mieszkam i czy muszę dojeżdżać daleko, gdybym musiała to wypisaliby mnie i przyjęliby tylko na inny odział, na ginekologię, bo moja rana po cesarce paskudnie się goiła, krwawiła i dopiero po 6 tygodniach po porodzie przestałam krwawić. Więc naciągnęliby to jakoś i przyjęliby mnie na ginekologię, ale ponieważ szpital jest w moim mieście to wypisali mnie bez kombinowania. Żartujesz?! Taka kwota? To już jak za najlepszy hotel
Moje dziecko leżało 3tygodnie w szpitalu w ciężkim stanie na intensywnej terapii a mnie wypisano, pomimo próśb i płaczu, w 4 dobie. Dojeżdżałam do dziecka co dziennie z tym, że ja na szczęście miałam do szpitala blisko.
Moje dziecko leżało 3tygodnie w szpitalu w ciężkim stanie na intensywnej terapii a mnie wypisano, pomimo próśb i płaczu, w 4 dobie. Dojeżdżałam do dziecka co dziennie z tym, że ja na szczęście miałam do szpitala blisko.
Dziewczyny, ale wy mowicie o sytuacji po porodzie?! W czwartej dobie wykopać matkę karmiącą do domu? A co z karmieniem na żądanie?
Dziewczyny, ale wy mowicie o sytuacji po porodzie?! W czwartej dobie wykopać matkę karmiącą do domu? A co z karmieniem na żądanie?
- pewnie kasy im brak i na czyms trzeba oszczedzic... Pewnie NFZ zmienił przepisy
a mam wrażenie, że na tym etapie to już się powinno trochę uspokajać...
Otóż ile razy dziennie Wasze dzieci zmieniają pozycję z miednicowej na główkową?
5 Dziewczyny to powiedzcie jeszcze czy Waszym chłopakom tak zostało... bo ja po Kalinie cichej i pokornego serca, to szykuję się na szok jakiś mega