Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mowilam lekarzowi o moich bezsennych nocach, no i on przepisal mi hydroksyzyne.

) i czy szyjka choć troszeczkę puściła swoje pancerne zawory
8tc puste jajo płodowe :( choć nawet Cię nie widziałam, nie usłyszałam bicia serduszka to i tak tęsknię mój Aniołku [*]
8tc puste jajo płodowe :( choć nawet Cię nie widziałam, nie usłyszałam bicia serduszka to i tak tęsknię mój Aniołku [*]
[/url]

[/url]
[/url]
serdeczne gratulacje wszystkim nowym mamusiom
ja nie mam sily nawet nadrabiac 3 stron... ledwie zyje. Bylam 4 dni w szpitalu na kroplowkach. Jednak mdlosci i wymioty to nie takie 'ot cos'. Mialam duzo ketonow w moczu, kroplowki nie pomagaly ani zastrzyki, dopiero w 3 dobie zmienili mi zastrzyk p. wymiotny i w koncu zaczelam jesc... Ponoc wymioty to najzdrowszy objaw ciazy
my ledwie zyjemy, ale dzieciatko jest bardzo silne. Zobaczymy jak to bedzie, bo nie moge sie juz doczekac, zeby byc juz na koncowce
, a tu jeszcze tyle zostalo do konca 1 trymestru. Jedyny plus to,ze mialam dwa dodatkowe usg i babelek urosl i japki juz bylo widac <3
Jednak mdlosci i wymioty to nie takie 'ot cos'.- oj znam to.. w pierwszej ciazy bylam 5 dni w szpitalu od wymiotowania, jakos w 11 tyg. Myslalam ze sie odwodnie, wymioty sa strasznie, to jak jelitowka ino ze u mnie 3 bite miesiace.. W drugiej tylko 2 tyg mdlosci, moze raz wymioty i luzz blues ;)

a nie te szpitalne...i tu mam problem
Ale naszykowałam różne wersje więc się zobaczy 
;
są podpisane: po porodzie, body, pajace - to bardziej ze wzgl. Na mojego męża żeby wiedział gdzie co jest w razie czego
no i ze względu na bakterie szpitalne bo jestem z dzieckiem w jedną walizkę spakowana, więc jak będę wyciągać swoje rzeczy to żeby reszta się nie kolonizowała niewiadomo czym
no takie mam zboczenie
;
No i dotknięcie do policzka to nie to samo bo dziecko już choć odrobinę jest okryte chustą bo takiego golasa nie niosą przez pół sali. Przynajmniej u mnie w szpitalu tak jest.