Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Elfika, Orłowski to chyba wyjątek jeśli chodzi o cc. Znam dwie babki które mialy mieć cc i tam właśnie lekarze na zimno nie robili. Ale mam wrażenie, że szpitale mniej specjalistyczne trochę się obawiają i tną na zimno. Szkoda.
Czemu tylko nikt nie chwali sie zdjęciami , tak fajnie byłoby zobaczyć nowe maluchy 

Czemu tylko nikt nie chwali sie zdjęciami , tak fajnie byłoby zobaczyć nowe maluchy

Cudowne uśmieszki , kiedy ja się doczekam 

kiedy ja się doczekamNo lada tydzień już ;)

8tc puste jajo płodowe :( choć nawet Cię nie widziałam, nie usłyszałam bicia serduszka to i tak tęsknię mój Aniołku [*]

! a nozki ma takie dlugie jak pajaczek,ze nawet moj D nie mogl wyjsc z podziwu
ogolnie to wzruszylam sie bardziej niz przy pierwszym usg z biciem serca i teraz rozumiem jakie to jest uczucie kiedy ma sie kruszynke pod sercem...
nie wpisuję się na razie na listę - może po I genetycznym, by nie zapeszać.
dawno Cię nie było 
to ja już po porodzie zamykam warsztat
wrzuć jakieś foto na brzuszki. Uwielbiam fotki z usg us a ostatnio bardzo cicha tam jest

- Flawka, Bonimek się potroiły. Ale czad!

no ciekawe co będzie; ) oby całe i zdrowe. To Rodzinka będzie w szoku. Mnie przy trzecim wszyscy pytali czy wpadka. A ja planowałam. Ostatnio w Auchan komentarz "500 + robi swoje" ech

I po narodzinach wazektomia.
ale wszystko będzie zależeć od stanu Klary...
8tc puste jajo płodowe :( choć nawet Cię nie widziałam, nie usłyszałam bicia serduszka to i tak tęsknię mój Aniołku [*]
termin porodu coraz bliżej 1.10 i będzie chłopiec