Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Elfika na szczęście tak :) CC przy akcji skurczowej i rozwarcie - wiec samo CC super na prawdę rewelka dzieci tez wyszły jakby gotowe i od razu w ryk :)
Ryczalam z bóluOj jeszcze to pamiętam. Pamiętam, że przy Oli nie miałam najmniejszego problemu żeby myśleć o rodzeństwie. Teraz, po CC trzy tygodnie pragnęłam zabetonować macicę, nie wyobrażałam sobie że mogłabym przejść przez to raz jeszcze. "Już" nie boli, więc i trochę zapomniałam. Serdecznie gratulacje. Niech zdrowo rosną!

Wczoraj o 13.50 nareszcie przytuliłam Antosia - 3,5 kg i 57 cm , udalo się naturalnie chociaż był mały problem z łożyskiem i niestety poszło sporo krwi. Ale już po wszystkim 

8tc puste jajo płodowe :( choć nawet Cię nie widziałam, nie usłyszałam bicia serduszka to i tak tęsknię mój Aniołku [*]

8tc puste jajo płodowe :( choć nawet Cię nie widziałam, nie usłyszałam bicia serduszka to i tak tęsknię mój Aniołku [*]
W czwartek jeszcze sprzątałam i układałam ostatnie rzeczy a w piątek o 5 rano zaczęło się ;) I byłam dzień wcześniej u lekarza - główka wysoko, szyjka nieprzygotowana, na ktg płasko zupełnie , No nic nie sugerowało ze coś ma sie wydarzyć ;)