Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
cieszę się, że udało się sn i to chyba w ostatnim momencie ;)
Mój mąż jest zdania, że ulgi na dzieci powinny być również dla tych najbogatszych, bo wtedy to mogłoby ich zachęcić do posiadania potomstwa.
Kontynuując offtopa, też uważam, że to właśnie zamożni powinni sobie "pozwalać" na liczną rodzinę, bo są w stanie zapewnić tym dzieciom wszystko, dobrą edukację i start w dorosłe życie. Oby tylko potrafili zapewnić też miłość i bliskość, bo bez tego ani rusz.
Szkoda że tak brzydko nazywane sa rodziny z 3 i więcej dzieci czasem głupio sie czuje jako "rodzina wielodzietna"
zoja13:ze względu na moja endometriozę nie mogę rodzić naturalnie
A ja bałabym się cc przy endometriozie mieć.Przecież wiele przypadków jest,że endo przeszczepią w ranę i potem są problemy
magda_a:Czy ponowne złapanie wirusa Herpesvirus varicel (ospa i półpasiec), może być niebezpieczny dla płodu
Najwięcej o tym powie lekarz-czy gin czy pierwszego kontaktu
Najwięcej o tym powie lekarz-czy gin czy pierwszego kontaktu
[/quote][quote=Yvoonne]A trochę zmieniając temat.... Czy któraś z was tez tak ma czy tylko ja jestem taka nieszczęśliwa...? Otóż wstaję rano - czuję się super, mam energię, ochotę, mogę robić wszystko. Przychodzi popołudnie i kicha. Boli mnie brzuch, twardnieje jak diabli i nie mogę się ruszyć :/
Dziewczyny a ja Was podziwiam powiem szczerze, że decydujecie się na troje dzieci i więcej, bo ja przy dwójce ledwo ogarniam
A ja bałabym się cc przy endometriozie mieć.Przecież wiele przypadków jest,że endo przeszczepią w ranę i potem są problemy
Też oglądałam ten wywiad z tą babeczką, byłą prezeską tego klubu sportowego, dzięki niej poleciał na łeb na szyję i jak bym miała do pomocy 3 osoby to też bym miała czas na spędzanie czasu z dziećmi