Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kasiu, jak miałam dwójkę czy też samego Olafa też mi czasu brakowało:)
A teraz z trójką mam czas i książkę poczytać i manicure zrobić
No i wpadłam z cukrzycę
z resztą w moim otoczeniu to nawet jak ktoś ma dzieci rok po roku czy z różnica niecałych 2 lat to bankowo wpadka, no bo kto by chciał z własnego wyboru...
Roksana, ale zle Ci wyszedl test z obciązeniem czy jego powtorka?
A co Ci teraz lekarz mowi?
Ja sie obawiam czy nie mam jakichś jazd z cukrem
Jestem ciekawa jak bedzie u migotynki bo do tej poy te roznice tez byly duze a teraz beda 2 maluchy w domu.
Ramatha nie wiem dla kogo najzdrowiej;).
Ja mam takie obserwacje, że często ludzie jak już się czegoś dorobią, zbudują swoje gniazdko, to raczej los jest tak przewrotny, że nie mogą tego gniazda wypełnić.
o "współczujących" spojrzeniach ludzi nie wspominając :p
(24 czteropaki) jak teraz policzylam, to mogło mieć nawet 8kg
Czy wy (niektóre) przypadkiem nie jesteście przewrażliwione, że tak się czepnę?
LUBA a z ciekawości spytam - macie imię dla synka ?
Bo jestem strasznie zaintrygowana co fajnego tym razem wymyślicie
Czy wy (niektóre) przypadkiem nie jesteście przewrażliwione, że tak się czepnę? Już nawet "rodzina wielodzietna" nie można powiedzieć, bo zaraz się mozna się doszukać negatywnego podtekstu, lekarz nie może zażartować w gabinecie, czy nie można było jeszcze poczekać... Przecież żart to żart, jakbyście były pierwsze i ostatnie. Dziewczyny, wrzućcie na luz!:)
Mówiła, że już przywykła do głupich pytań i zazwyczaj odpowiada na odczepnego, że najwyraźniej jej mąż po tylu latach wciąż zdecydowanie woli ją od piwa i telewizora
Ludziom jest przykro ze bedzie drugi syn :-P. Hehhehe
Póki co, moja znajoma rzekła żem szczęściara
Jak będę miała więcej czasu (ciekawe kiedy) to pewnie coś jeszcze znajdę bardziej uniwersalnego
Oooo moja koleżanka ma Hugo. Bardzo mi się podoba!!
Ja bym chciała Gerarda, Zadara albo Bronimira
U nas - na 99,99 % - będzie Hugo