Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mieszkasz gdzieś na uboczu czy bliżej głównego miasta??
przed 5 odeszły mi wody, po 5 zaczęły się skurcze i odszedł mi czop, po 6 poszłam na porodówke-7:30 urodziłam. Trafiłam tak wredną położną,która wcale się mną nie interesowała ani nawet nie doglądała i przez nią poród jeszcze się przeciągnął. Ja parłam i krzyczałam,a ona darła się na mnie że mam nie przeć i nie krzyczeć, ale jak ??
wydaje mi się że aż tak ekspresowo się nie da urodzić
czy w kolejnej ciąży zmienił się wygląd blizny? Czy odczuwacie tam dyskomfort, bo bólem tego nazwać nie mogę. 
już się boje co to będzie przy opiece nad maluchem, ciekawe czy też o wszystkim zapomniałam
Już zupełnie nie pamiętam co jest normalne a co nie w ciąży, a przecież dopiero co rodziłam
już się boje co to będzie przy opiece nad maluchem, ciekawe czy też o wszystkim zapomniałam

;
;
;
;
lekarz musiał się natrudzic żeby wszystko pomierzyć bo fikało co chwilę 

i teraz nie wiem którego terminu się trzymać ?
3 lub 4 razy w tygodniu po kostce dobrej gatunkowo gorzkiej czekolady

;
;
;
;
Tak 90% mąż mi kupił. Kostkę daje radę ale całą naraz gryze. Ale jest na tyle gorzka że przynajmniej dzieciaki mi jej nie podjadają
Nigdy na usg nie widziałam buzi noska A nawet uszu zawsze pupa na 1-szym planie 

Dla mnie najważniejsze że wszystkie pomiary i narządy w porządku

teraz w 13,3 tc mówi że druga, chociaż cipci jeszcze nie widziałam
bo u Laury też głownie tyłek i plecy oglądaliśmy , a buzię chyba z raz czy dwa się udało. Teraz już pięknie buziaka było widać. Ciekawa jestem czy nic nie wyrosło przez ostatni miesiąc i czy nasza dziewczyna pozostaje dziewczyną
Laura pytana teraz o imię dzidziusia mówi "to jest dzidziuś, siostsycka" :D chociaż jak próbowaliśmy imię wybrać i pytaliśmy co się jej podoba to stwierdziła "a może Kubuś"