Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;
;
;
;
;
;
;
;

To musi być chudzioszek z malucha :)

;
;
;
;To musi być chudzioszek z malucha :) Mój Tymon miał 55cm i 3430 wagi i wcale grubiutki nie był:)
później jeszcze na piersi tak ładnie przybierała,że pamiętam co chwilę karton ciuchów wynosiłam tak rosła...
;
;
;
;
;
;
;
;
ale z Laurą nie dane mi było uświadczyć ani pół skurczu, miałam tylko twardnienia brzucha, teraz też gdzieś od połowy. Ale mniej więcej od tygodnia zdarzają mi się takie cuda, że idę sobie, robię coś, schylam się i naglę czuję takie promieniowanie jakby od zewnątrz do środka brzucha, czasem na całym, czasem na dole tylko bliżej pachwin, czasem w krzyżu i tak sobie myślę czy to właśnie te przepowiadacze? Podobne to trochę do skurczu łydki ale inne, zupełnie nie wiem jak to opisać.... Swoją drogą jutro mam wizytę i jestem strasznie ciekawa co gin powie o szyjce m.in bo np jak mam kilka takich "skurczy" to później chce mi się siusiu idę i przy podcieraniu odrobinę więcej śluzu widać na papierze, takiego gęstego, jasnego, ale w grudkach jakby. Mam nieodparte wrażenie że urodzę wcześniej, ale może to tylko nadzieja, bo mam już serdecznie dość bycia w ciąży
;
;
;
;
;
;
;
;
karm a mleko uszami trysnie
A te skurcze masz jakieś regularne, dużo ich w ciągu dnia ??
Ale mi zależy żeby ją karmić swoim mlekiem.
z tego względu zdecydowanie polecam doradcę laktacyjnego.
;
;
;
;
)

;
;
;
;
;
;
;