Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mi ginekolog zlecił dawkę 150 mg na noc po tym jak po pierwszych badaniach prenatalnych wyszło większe ryzyko stanu przedrzucawkowego.
Ja byłam w ciąży z córcia i cukrzycy ciążowej nie lekarz był naprawdę ostrożny że wszystkim ufałam mu bezgranicznie super lekarz gdyby nie wyjazd za granicę na pewno bym do niego znowu poszła byi ta ciążę prowadzil
;
;
;
;Zdaje sie, ze jestesmy z jednych okolic, wiec uprzedzam, ze terminy dramatyczne. 1 pazdziernika zapisali mnie na 22.10 na Karową i na 13.10 na Banacha - jesli uda mi sie na Banacha dostac (robią cyrki, ze skierowanie od gina prywatne), to zwolnię Karową. Jbc to sie zgadamy i zadzwonisz po mnie i przejmiesz sobie termin. Bo naprawde kiepsko jest.
a nie mam stwierdzonego nic z cukrzycą.
A nie można było tego obejść właśnie lekarzem z POZ?
(ale bylo minelo ;), że naprawde lepiej sie przestraszyc i byc zbyt ostrożnym, niz optymistycznie cos przegapić. ginekolodzy często nie mają, żeby nie było wglądu w pacjentów
). Generalnie straszny z małej wiercioch..., dzisiaj Kala kilka razy podszkoczyla jak dostała kopa od najmłodszej siostry 

trochę dużo przybrałam na wadze w ostanim czasie, bo 3 kg w 3 tygodnie, ale.od początku ciąży to jakieś 9 kg.. Gin uspokaja, że 6 kg to woda, łożysko, dziecko, macica, wody płodowe, ale tragedii nie ma, jeśli ma rację

Madzia Ty mi lepiej powiedz czy macie już jakieś fajne imię dla trzeciej córy i czy też będzie ono roślinno kwiatowe ?