Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
annie128 kurczę skończony 36tc, wielkie gratulacje!
annie128:czy to powinno w ogóle mieć miejsce przy założonym szwie....
W sumie szew jest po to aby podtrzymywać wszystko i on nie "ściska" całkowicie szyjki
Więc możliwe jest by czop odszedł
Jak nie możesz dodzwonić się do lekarza to na IP się udaj.
Wiesz nie wszystko jeszcze przesądza o porodzie-bo może się "zatrzymać" odchodzenie czopa albo to tylko jednorazowo będzie i spokojnie doczekasz.
ps...chyba się gryznę w dupsko jak urodzisz szybciej niż ja
Wiesz nie wszystko jeszcze przesądza o porodzie-bo może się "zatrzymać" odchodzenie czopa albo to tylko jednorazowo będzie i spokojnie doczekasz.
ps...chyba się gryznę w dupsko jak urodzisz szybciej niż ja
asia04108:kiarus, wstydź się! bierz przykład z koleżanki
Kurde laski,mnie samą to męczy.Przecież ja się nie oszczędzam nic a nic.Nawet robię jak każdy mówi za dużo i jak młoda siedzi tak siedzi.Zresztą całą ciążę mocno miałam intensywną i żeby tak się upierało moje dziecię
Dzisiaj od 6 rana gotowałam dżem z dyni a potem piekłam ciasto z dynią
Całe dnie coś robię a jak nic to spaceruję-żadne "domowe" sposoby na przyspieszenie nic nie dają...tyle,że coś skurcza ale nieregularnie wszystko.Ocipieć można i tyle
___
Mąż i syn bardzo zniecierpliwieni już....najbardziej syn-codziennie głaszcze brzuś i prosi siostrę o wyjście...buhahaha
Dziewczyny, my już w domu. Na KTG zapisały się 3 skurcze w okolicach 70,
poza złośliwymi komentarzami p. doktor na temat nadmiaru tkanki tłuszczowej przez co nie mogła zmierzyć przepływów...
niee burzysz mi swój obraz ja myslalam ze ty jakims chuchrem jestes:)
Nadmiaru tkanki tluszczowej??aniee burzysz mi swój obraz ja myslalam ze ty jakims chuchrem jestes:)
Dokładnie takie samo wyobrażenie mam ;)
uwielbiam takie komentarze.... mi po 36h skurczy że mdlałam już z wycieńczenia lekarz na sali też marudził coś o wadze... tak o tym marzy wykończona kobieta martwiąca się o dziecko taaa rozmowa o wadze... gdyby nie to że on operował to bym go pocisnęła jak psa!