Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
annie128 kurczę skończony 36tc, wielkie gratulacje!
annie128:czy to powinno w ogóle mieć miejsce przy założonym szwie....
W sumie szew jest po to aby podtrzymywać wszystko i on nie "ściska" całkowicie szyjki
Więc możliwe jest by czop odszedł
Jak nie możesz dodzwonić się do lekarza to na IP się udaj.
Wiesz nie wszystko jeszcze przesądza o porodzie-bo może się "zatrzymać" odchodzenie czopa albo to tylko jednorazowo będzie i spokojnie doczekasz.
ps...chyba się gryznę w dupsko jak urodzisz szybciej niż ja
Wiesz nie wszystko jeszcze przesądza o porodzie-bo może się "zatrzymać" odchodzenie czopa albo to tylko jednorazowo będzie i spokojnie doczekasz.
ps...chyba się gryznę w dupsko jak urodzisz szybciej niż ja
asia04108:kiarus, wstydź się! bierz przykład z koleżanki
Kurde laski,mnie samą to męczy.Przecież ja się nie oszczędzam nic a nic.Nawet robię jak każdy mówi za dużo i jak młoda siedzi tak siedzi.Zresztą całą ciążę mocno miałam intensywną i żeby tak się upierało moje dziecię
Dzisiaj od 6 rana gotowałam dżem z dyni a potem piekłam ciasto z dynią
Całe dnie coś robię a jak nic to spaceruję-żadne "domowe" sposoby na przyspieszenie nic nie dają...tyle,że coś skurcza ale nieregularnie wszystko.Ocipieć można i tyle
___
Mąż i syn bardzo zniecierpliwieni już....najbardziej syn-codziennie głaszcze brzuś i prosi siostrę o wyjście...buhahaha
Dziewczyny, my już w domu. Na KTG zapisały się 3 skurcze w okolicach 70,
poza złośliwymi komentarzami p. doktor na temat nadmiaru tkanki tłuszczowej przez co nie mogła zmierzyć przepływów...
Nadmiaru tkanki tluszczowej??aniee burzysz mi swój obraz ja myslalam ze ty jakims chuchrem jestes:)
Dokładnie takie samo wyobrażenie mam ;)
uwielbiam takie komentarze.... mi po 36h skurczy że mdlałam już z wycieńczenia lekarz na sali też marudził coś o wadze... tak o tym marzy wykończona kobieta martwiąca się o dziecko taaa rozmowa o wadze... gdyby nie to że on operował to bym go pocisnęła jak psa!