Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Zazdroszczę wszystkim ciezarnym co nie wymiotuje.. Mi dziś znowu wróciło, dopiero 16 a ja mam już za sobą 10 pawi. Jestem koszmarnie głodna bo co zjem to laduje w kiblu.Nienawidzę tego stanu...--
Bom strasznie ciekawa
Wiem, że nie ma co porównywać no ale jednak
Od początku wychodzi mi , że przytyłam ok 10 kg czyli podobnie do Ciebie...
Może któraś z Was by go znała
Dziewczyna przyszła rodzić z chłopakiem, jego siostrą, matką, swoją matką, babką, kuzynką i kimś tam jeszcze.
A jeszcze tak z innej beczki - w tych amerykańskich i brytyjskich serialach często dziecko się rodzi z jakimś sznureczkiem przyczepionym do główki. Wiecie co to?
Nie umiem znaleźć w necie odpowiedzi...
Jestem koszmarnie głodna bo co zjem to laduje w kiblu.
- bardzo wspolczuje, wiem co czujesz, nie umialam czerpac radosci z ciazy na poczatku przez ten stan:/ Zazdroszczę wszystkim ciezarnym co nie wymiotuje.. Mi dziś znowu wróciło, dopiero 16 a ja mam już za sobą 10 pawi. Jestem koszmarnie głodna bo co zjem to laduje w kiblu.
Nienawidzę tego stanu...
Ale nie wyobrażam sobie całego porodu przeleżeć plackiem - cierpiałam, jak musieli mi ktg zrobić. Poza tym cały czas byłam na nogach...
Otóż nasz synek od paru ładnych tygodni ułożony jest poprzecznie
po 36 rzadko się zdarza że się przekręci
Juz poprzednio zabronilam przychodzic komukolwiek
jeśli młody będzie ważył do 3500g to pozwolą mi na sn
Jejku, Amazonko... naprawdę czasami zastanawiam się, co powoduje tego typu komentarze z Twojej strony...
Zdecydowałam się na drugą ciążę bo liczyłam ze będzie inna niż pierwsza, niestety
Amazonka, przecież nie napisała tego złośliwie :)
Przecież Amazonka wstawiła tam ";-)"....
Ja uwazam ze ciaza to nie choroba:)