Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
W UPSie aby uznali reklamację przesyłka musi być zapakowana tak, by przedmiot był chroniony z każdej strony 4 centymetrową warstwą foliiChyba nie maja prawa do takiej sztywnej wytycznej. Na pewno towar musi byc wyslany owiniety materialem amortyzujacym, np. folia babelkowa czy kulkami styropianowymi i pudlo musi byc odpowiednio zabezpieczone. W praktyce to jest tak, ze jezeli nie ma zewnetrznych sladow uszkodzen, to byl towar nieodpowiednio zabezbieczony. Mi klientka tez przyslala kiedys z powrotem towar bez folii babelkowej, "latal" w pudelku i oczywiscie uszkodzony.
Chyba nie maja prawa do takiej sztywnej wytycznej. Na pewno towar musi byc wyslany owiniety materialem amortyzujacym, np. folia babelkowa czy kulkami styropianowymi i pudlo musi byc odpowiednio zabezpieczone.
Plus taki, że po zgłoszeniu do nexta szybko dostałam zwrot kasy bo jak się okazało firma kurierska nie miała bladego pojęcia gdzie paczka jest, ale przez bity tydzień jak dzwoniłam do firmy Xpress mówiono mi, że jutro paczka dotrze
min 16 tys (oni z tych, co musza miec wszystko naj - najdrozsze, najlepsze, najlepiej zeby o tym w tv mowili itd...)

A zmywarke z panelem wewn tez chcialam ale nam odradzili. Juz nie pamietam wszystkich przeciw ale ostatecznie mam z panelem zewn.