Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

;
;
exia ja bym piekla biszkopt jednak dzien przed przekladaniem
)

Skończyłam tak szybko jak umiałam, estetyka poszła na drugi plan i mam nadzieję, że jak posiedzi w lodówce, to się to ogarnie do jutra... 
Wizualnie efekt mi się bardzo podoba, nawet ta niedorozwinięta i niedorobiona pseudo-łuska.
poproszę kawałek kurierem

Frag już trochę gorzej... 
Ps 21 mam urodziny, zamawiam taki sam

I potrzeba było tylko jednego barwnika, hyhy
Ale nie mam wiltona, stwierdziłam, że pewnie drugi raz bym użyła za 100 lat, więc kupiłam Oetkera, którego całego dziś zużyłam.
Elfika, sama mi groziłaś kopami w zadek, to wstawiłam

ale pojadę po najmniejszej linii oporu i biszkopta przełożę bitą śmietaną plus kajmak na wierzchu. tym bardziej, że ta wersja jest w domu bardzo lubiana
Serio, jem z reguły z grzeczności najszczuplejszy kawałek. 
od czasu IO torty są tylko na urodziny Bianki, od których zresztą się zaczęło. na roczek zamawiałam w cukierni [tej samej co ślubny] i nie popisali się. a potem odkryłam moje wypieki i wsiąkłam bo piec lubię, najbardziej w nocy. ale musiałam swój perfekcjonizm schować do kieszeni inaczej nie skończyłabym żadnego 
Lexia koniecznie daj znac jak sie srodek udal i czy obdarowany uszczesliwiony :)
Dla mnie bez szału i bez fajerwerków, ale całkiem smaczny. K. uradowany, bo on ciasta lubi, smakowało, więc chyba cel osiągnięty. Mogłam dać więcej nieco mas, bo to mango i papaja były słabo wyczuwalne. Aaaaale jak na pierwszy raz, to i tak jestem z siebie dumna 
)