Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale wyrob te orzczenia
Moim zdaniem Fryc ma autyzm. Z Twojego opisu itd.
nie ma oligofrenopedagogika
Daj znać Marion jak po rozmowie?
I jak na terapii jest??
skończyło się jak zabrałam mleko i mocno ograniczyłam cukier tj ciastka
To jest ze strony fb.1. DIETA
2. BADANIA
UWAGA: jeśli ktoś zamierza leczyc u dr. C. należy poprosić dr. o dobór badań, pani doktor nie uznaje badania OAT !
Mówią że autyzm należy leczyć od jelit, bo jelita nie są szczelne. Że mogą być pasożyty itp. Wiem że trzeba robić test na candidie, bo ona dużo miesza w zachowaniu..
Ja badanie słuchu zrobiłam rok temu ale mój sobie dał nic włożyć do ucha. No i teraz się udało, ale wiesz, 4 latek już trochę więcej rozumie. Może zrób prywatnie abr?? W spaniu nocnym. Bo pół godziny nie moze się ruszać.A eeg to kochana w waszym przypadku to chyba tylko w domu w nocy. Ale musi być faza zasypiania, spania i wybudzania.
marion, biorezonans to ściema :(
mój bez zaburzeń a logopedę miał po 30 min. Pod koniec już protestował albo olewal i odchodził do zabawek więc nie miało to sensu dłużej.
Zajęcia od 17-tej to był ciągły bunt bo zwyczajnie był zmęczony. Musiałam sie wstrzelic do max 16:00
zróbcie badanie słuchu i EEG w Kajetanach
czytalas kiedys sklad bezglutenowych ciastek, mak i chlebow?Jedyne co to mozesz upiec sama, wtedy bierzesz maki bg i masz sklad ok, ale te kupne to sam syf.
nawet genetyka nie mamy ani badań metabolicznych.
Dagmara - jutro Ci napiszę dokładnie, jaką "ścieżkę" badań zaproponowała nam dietetyczka.
No u nas takie badania (słuchu i EEG), to też tylko na śnie by musiały być. Podzwonię i popytam - może ktoś zgodzi się przyjechać do nas i podczas drzemki, w któryś weekend się uda.Mam EEG głowy w pakiecie medycznym z pracy - ale pewnie do domu nie przyjadą i we śnie nie zbadają. Zadzwonię i dopytam.
biorezonans to sciema!
biorezonans to ściema :(
marion no o pierwiastkowej analizie mysle to samo co o biorezonansie. jezu, skup sie na normalnej "terapii" i diagnozie.