Brak słów, ogromny smutek,życie jest tak niesprawiedliwe :( Aniołki, opiekuj się Rodziną. mam nadzieje,że już nie czujesz bólu... Wyrazy współczucia dla Rodziny :(
-- Dziecko to niepowtarzalny dar.. dar życia.. wyjątkowy...
Nie wiem co napisac. Serce mi peka, lzy plyna. Sledzilam Maye na FB i na zawsze zapamietam ja jako usmiechnieta i bardzo dzielna mala BOHATERKE. Wielkie wyrazy wspolczucia dla rodziny. Nie moge (i nawet nie potrafie) sobie wyobrazic przez co musza teraz przechodzic.
To jest jakiś koszmar ;(... Nie wierzę, że nie pojawią się wpisy, zdjęcia, informacje o dalszych losach Mayi na fb ;(. Tak bardzo się całym sercem każdy angażował w tę walkę. Tak bardzo każdy trzymał kciuki, modlił się, odganiał myśli od najgorszego, że ta wiadomość okazała się druzgocąca ;(. Bardzo smutny dzień ;(
Rodzicom i rodzinie wyrazy ogromnego współczucia [*] Po Mayi płaczecie nie tylko Wy, ale wszyscy Ci, którym Mayunia skradła serca. Tak wiele osób ją pokochało.
Jest już w niebie...cierpienia już nie zazna. Ogromna to tajemnica... (*). Nasze ludzkie pojmowanie jest inne niż Boga. Tego dowiemy się po własnej smierci- dlaczego? To dziecko nauczyło rodziców kochać i dalej żyje tylko w innym miejscu. Rwie się serce i nie ma słów. Wykrxyczcie to i wyzalcie się Matce Bożej...ona tak samo straciła Syna.
Ogromnie mi przykro Ale zycze duzo nsily. Wiary, ze nic nie dzieje sie bez przyczyny, ze takie zycie a nie inne bylo Mayi pisane. I ze miala okazje je spedzic z kochajacymi rodzicami.
Smutno, bardzo smutno :-(( Wyrazy współczucia... Dziś jest rocznica śmierci mojej koleżanki, która również dużo wycierpiała przez nowotwór. Może spotkają się tam, po drugiej stronie. Monia zaopiekuje się Mayą.
:(... Nie umiem nic napisać ... Nie umiem pocieszyć ... Cały czas trzymałam kciuki za małą Wojowniczkę ... Dziś po przeczytaniu postu na FB zamarłam ... Nie sądziłam ze to kiedykolwiek przeczytam ... Trzymajcie się...