Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nigdy wiecej facet nie pozna kobiety ktora w znacznie wiekszym stopniu a przynajmniej nie mniejszym niz kobieta z ktora jestem mi sie spodoba, z ktora bede bardzo chcial byc blisko, bo ona w sposob wyjatkowy poruszy moje uczucia, moje zmysly, moj rozum, z ktora bedzi mi dobrze gdy bedziemy razem i z ktora calym soba bede chcial byc tak blisko jak to tylko mozliwe w relacjach dwojga osob
Że dla wielu osób bycie razem w łóżku zastępuje powiedzenie sobie, że z tą osobą chcę być do końca życia.
Jeśli by mogły? A kto komukolwiek zabraniał poczekać i zmuszał do pierwszego razu przed ślubem (nawet nie wspominam o pewnych niemoralizujących organizacjach)?
*Wonko* idac do lozka z kims kto nie jest moja zona niezaleznie czy cos mowie czy nie mowie bo w koncu nie wszystko trzeba werbalizowac komunikuje jej oczywoscie nie to ze chce byc z tylko z nia do konca zycia ale przeciwnie - komunikuje jej jasno ze zamierzam isc do luzka z kazda kobieta jesli uznam, poczuje, stwierdze... (
moim zdaniem te powody nie tylko moga zaistniec ale zaistnieja
Oczywiscie moge napisac w jakims uprozczeniu, krotko
dwoje katolikow po slubie cywilnym nie jest dla mnie malzenstwem i spac bym ich razem w swoim domu nie polozyl.
Jak rozumiesz wobec tego slowo maz? Czy mezow mozna miec wielu, czy moza miec kilku mezow jednoczesnie, w jakis posob zostaje sie mezem i czy wymaga to jakiejs decyzj jednej czy obu stron
Jesli moj caly swiat jest szklanka ktora wypelnila sie sokiem malinowym to po pierwsze nic innego sie tam nie zmiesci a po drugie skad wziac inny sok - chyba tylko z innej szklanki czyli z innego swiata :-)
Czy jesli spotykasz kogos nowego, dla kogo chcesz zyc, dla kogo masz chec stawac sie lepsza to konczysz poprzednia milosc i pozwalasz zeby ta nowa wypelnila caly twoj swiat?
Czy Mezczyzna z ktorym jestes nie wolaby byc jedyna miloscia twojego zycia? Nie chcielibyscie zeby ta milosc byla ostatnia?
Mowiac krotko dwoje katolikow po slubie cywilnym nie jest dla mnie malzenstwem i na noc do jednego lozka bym ich razem w swoim domu nie polozyl. Dwoje niewierzacych Polakow jest dla mnie malzenstwem jesli maja slub cywilny.