Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Zauważcie, że wiele stron się reorganizuje i zmienia wygląd, dopasowując się do nowych realiów. Tak samo i na 28dni przyszedł czas.
, owszem przyznaję że się wypaliłem troszke,
Jedno trzeba podkreślić. Już powoli mija czas czatów, dyskusji, blogowania, komentarzy itd. To nie ja się zatrzymałem, zauważ że każdy powoli eliminuje niepotrzebności z życia do minimum.
Internet to nie jest już taki fun jak 5-10 lat temu.
Elfika, widocznie Ciebie skoro zwracasz uwagę. :)
Jedno trzeba podkreślić. Już powoli mija czas czatów, dyskusji, blogowania, komentarzy itd. To nie ja się zatrzymałem, zauważ że każdy powoli eliminuje niepotrzebności z życia do minimum.
Internet to nie jest już taki fun jak 5-10 lat temu. Już się nie rozwija, teraz jest wyraźne zwolnienie, a tylko miksujemy i upiększamy i drażnimy reklamami.
Teraz internet będzie szedł w stronę anonimowości i prywatności. Nowa wersja, choć szara i jeszcze nie taka ładna idzie w kierunku lepszej dostępności, jakiej nie ma obecna różowa.
uż powoli mija czas czatów, dyskusji, blogowania, komentarzy itd. To nie ja się zatrzymałem, zauważ że każdy powoli eliminuje niepotrzebności z życia do minimum.
Internet to nie jest już taki fun jak 5-10 lat temu. Już się nie rozwija, teraz jest wyraźne zwolnienie, a tylko miksujemy i upiększamy i drażnimy reklamami.
Jaheira, zerkałaś czy nowy wykres jest gorszy od aktualnego?
Blogi mącą, wytrącają z człowieka to co ma najcenniejszego, własną ocenę sytuacji. Myślisz że człowiek nie ogłupieje, gdy o jednym temacie każdy „super” bloger inaczej.
Nie czarujmy się, blogi i treści mają za zadanie narzucić zdanie czytającemu, bez własnej oceny.
Nie pojadę do grecji, nie zobaczę jak to rzeczywiście jest, bo bloger napisał, że jest tak i siak.
No sorry.
Ponieważ aktualnie siedzę nosem w podręcznikach o strategiach marketingowych w zarządzaniu, mogę z całą pewnością powiedzieć, że to, co Damazy robisz jest przykładem jak NIE ZARZĄDZAĆ własnym produktem.
Tosia, blogi są fajne do czasu aż zrozumiesz, że niewiele wnoszą oprócz zamętu.
Każdy pisze co widzi i czuje, drugi czyta i utwierdza się w przekonaniu, że rzeczywiście tak jest. Opinio twórczość i mącenie to drugie dno blogów.
Jak przekonać czytelnika do swoich racji, jak spowodować, aby dotrwał do końca tekstu, itd…
Blogi mącą, wytrącają z człowieka to co ma najcenniejszego, własną ocenę sytuacji. Myślisz że człowiek nie ogłupieje, gdy o jednym temacie każdy „super” bloger inaczej.
Nie czarujmy się, blogi i treści mają za zadanie narzucić zdanie czytającemu, bez własnej oceny.
Nie pojadę do grecji, nie zobaczę jak to rzeczywiście jest, bo bloger napisał, że jest tak i siak.
No sorry.
Tosia, pewno że są passe. Liczy się tylko 28dni.
stowarzyszenie - ruch polityczny w celu ochrony nienarodzonego życia i edukacji seksualnej,