Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Sama będę wiedziała, od czego mam zacząć.

Po to jest to forum, żeby dowiedzieć się czegoś więcej także o antykoncepcji. Dlaczego mamy pisać tylko plusy i minusy NPR, a nie możemy pisać o swoich doświadczeniach z inną antykoncepcją. Przecież, jeśli agulek nie będzie chciała, to nie napisze

- a te nauczycielskie teksty to weszły ci w krew aniu... mi się bardzo źle kojarzą z najgorszymi nauczycielami

I nie zaprzeczaj... bo ja tu widzę chęc utwierdzenia się w przekonaniu, że pigułki są feee, a termometr cacy. Po prostu po tylu postach na ten temat to się rzuca w oczy. 
Dlatego ryzykuję poprzez stosunek przerywany, który, jak wiadomo nie jest żadną metodą, a jedynie półśrodkiem, bo w mojej sytuacji dziecko nie stanowiłoby dużego problemu i przyjęłabym z radością, choć na dzień dziesiejszy nie staramy się o nie.
łooo matko 9 lat i pierwsza...ja dostałam 1 w ósmej klasie podstawówki...

faktycznie bardzo wcześnie ta @. Ja równierz swoją pierwszą @ dostałam jako 15latka.
ale na najbliższej wizycie zapytam, aż sama jestem ciekawa ...

moja mama urodziła 1 dziecko majac 17 lat, ja też i mam nadzieję że moje dziewczynki poczekają troszkę :D więc może to jedno to przypadek a nie dziedziczność hahaha

) w dni kiedy są dni niepłodne pakuję się pod jego kołderkę, gdy są płodne grzecznie kładę się odrazu pod swoją :) Poza tym jak mamy ochotę się "sexić" mówimy sobie o tym a ja stwierdzam którą fazę cyklu mamy :D Teraz co jakiś czas chłopiszonek włącza 28dni i sam interpretuje wykresy i jest na bierząco ;)