Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny używacie może nosidełek? mąż się napalił na takie z Womara i mocno się nad tym zastanawiam.
Dziewczyny używacie może nosidełek? mąż się napalił na takie z Womara i mocno się nad tym zastanawiam.
a ja tam chce poznać zdanie każdej z was
włoży czapkę, choćby cienką, przy 20 stopniach i położy tak do gondoli
womar zdecydowanie odradzam,
samej mi zawsze goraco na taki widok
Babelasek filip ani razu nie raczkowal, nawet nnigdy nie probowal...Polozony do pozycji do raczkowania od razu przekreca sie na plecy. Za to stoi stabilnie a trzymany pod paszki chodzi. Najpierw ida nogi a później pupa. Staram sie go nie stawiac tak za często ale nie da sie za bardzo. Wspina sie po nogach i chce chodzic....
raczkowanie u dziecka jest bardzo wskazane, bo dzięki raczkowaniu mogą się odpowiednio skoordynować obie półkule mózgowe
Również o tym czytałam i słyszałam. Że ten ruch naprzemienny ćwiczy półkule i koorodynację, bo prawa odpowiada za lewą stronę i na odwrót. Także bardzo dobrze jesli dziecko czworakuje i niech to sobie ćwiczy jak najdłużej, bo to potem jakoś pomaga w przyszłości, ale co i jak, to tak dokładnie tematu nie zgłębiałam
w uk i mówią, że tam kult czapeczki niemowlęcej po prostu nie istnieje i dzieciaki z gołymi głowami od maleńkości nikogo nie dziwią.
był też taki okres czasu gdzie 6 miesieczne dzieci wsadzano w chodaki-na bank nie miały możliwosci nauki raczkowania a dziś funkcjonują jako inteligentni często ludzie,studiują,pewnie także pracują to że ktoś nie raczkowała nie oznacza że będzie źle funkcjonował, miał adhd czy inne zaburzenie czy mikrouszkodzenia
aż nie chce mi sie jej kłaść jak tak beczy i tego nie lubi
aż nie chce mi sie jej kłaść jak tak beczy i tego nie lubi