Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mk28dni: taka gęsta papka o kolorze marchewki
tak juz bedzie niestety
A jaka jest różnica między gondolą a spacerówka na płasko rozłożoną? Jakim sposobem dziecko na płasko w spacerówce widzi wszystko/więcej niż w gondoli? Nie mam teraz swojej, tzn. Jasia spacerówki na miejscu, żeby choć na chwilę przełożyć i sprawdzić, a strasznie mnie to intryguje....
u nas było podobnie, stopniowo przyzwyczjałam pannę do tego lezenia ale ja też bardzo mało kładę małą na brzuszku nie potrafi nawet porządnie dźwignać główki i sie wpienia i piszczy
myśle ze masz odpowiedz.:) Nie wiem o co mu chodzi, może o to, że siedzi tyłem do mnie??
u nas gondola na przemian z nosidełkiem, jak zasnie w nosidle po wyjsciu z domu to chyc do gondoli, a jak obudzi sie i jest protest w wozku to spowrotem w nosidło. Czy Wasze dzieciątka mniej wiecej w wieku mojej jeżdżą juz w spacerowkach czy jeszcze walczycie w gondoli?
ja to samo. Kinga moja nadal jest w gondoli i póki nie zacznie samodzielnie siadać to chyba nie przerzucę się na spacerówkę.
Gondola jest zabudowana i bardziej chroni przed wiatrem :)
Moja Łucja zaczyna raczkować
Maksiu juz zdrowy.
Aaaa no i przebily sie gorne jedyneczki :)))
Elyanna jak się macie po szczepieniu? My też się wczoraj szczepiliśmy i dopiero o 2 w nocy moje dziecko usnęło po zbiciu temperatury, która dobiła do 39 stopni
Asiu moim zdaniem jak będziesz pomagać to ten czas się wydłuży co do raczkowania, a tak to sam szybciej się nauczy, skoordynuje ruchy itp. itd. :)
Zazdroszcze tym z Was, ktorych dzieci zasypiaja od razu w wozku, u nas czasem nawet po godzinie jazdy snu brak. Troche pospiewa, pobawi sie misiem, poogląda drzewa, a potem zaczyna sie marudzenie, podciaganie glowy, krzyki i... powrot do domu
Jaś zawsze tak ciężko przechodzi szczepienia?
salinos: Asiu moim zdaniem jak będziesz pomagać to ten czas się wydłuży co do raczkowania, a tak to sam szybciej się nauczy, skoordynuje ruchy itp. itd. :)
nie koniecznie,