Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
własnie! na pewno wszystko ok i odpoczywacie w plenerze. Kasiu (kachaw), jak Dominik? Jak nocka minęła?
Odkąd pije MM nie budzi się w nocy
W końcu się przyzwyczaiła.
minęło w ciągu tygodnia
Gorsze nocki się zaczęły na wyjeździe na początku lipca, właściwie to mogłabym to powiązać z nauczeniem się przez Jasia swobodnych obrotów, zaczął się w nocy kręcić, przewracać na brzuch i to go wybudzało.
czy któraś z was pierze dziecięce rzeczy w normalnym proszku?
Dzis mąż przyszedł i mnie ochrzania jak mogłam dziecko same na łózku w sypialni zostawić ???Ha, ja ją zostawiłam w przedpokoju, mała alpinistka, musiałą sie tam wdrapać !:)))
czy któraś z was pierze dziecięce rzeczy w normalnym proszku?
Krzyś załapał mniej więcej ok 9mca :) trenował o 7mego
karolajnas moja się wybudza jak przez sen się przewróci na brzuch..masakra Ale co najdziwniejsze...jak śpi na prawym boczku to jest okej, ale jak na lewym to praktycznie zawsze ląduje po niedługim czasie na brzuchu z głową wciśniętą w materac
Którego lutego urodził się Bruniasty bo nie pamiętam? Z suwaczków wychodzi, że dzień wcześniej od mojej Oli? 9-go?
czy bez połączenia z internetem też można aplikacje ściągać.
"Czarne jagódki" jest numerem 1 na playliście naszego Synka.
, a w zasadzie to wszystkim czego z mężem używamy
a on ... śpi na brzuszku
Główka ułożona na boczku, więc nie przerywałam mu tego snu. Jak to jest ze spaniem na brzuszku ? Czytałam kiedyś, że nie powinno się na to pozwalać takim Maluszkom. Czy to prawda ? Czy może chodzi o jeszcze młodsze dzieciaczki ?