Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
zaczęło się u pediatry na wieść, że Mira tylko Engerix przyjęła do tej pory. No i reakcja... "ale jak to? ja szczepiłam swojego wnuka na 6w1, pneumo, rota.. no wszystko po prostu." Patrzyła na mnie jak na ufoludka :P A później grill z sąsiadami i rozmowa o karmieniu piersią- ja powiedziałam, że jak Mira będzie chciała to i do dwóch lat będziemy się karmić. Na co moja sąsiadka - O matko! to nieapetyczne! takie duże dziecko! a potem próchnica, uzależnienie od mamy itepe..." No nie dało się jej nawet przekrzyczeć! Jej córa była karmiona 6 m-cy, a w wieku 3 mc-y dostała pierwszą marchewkę
Ja nie wyobrażam sobie zacząć podawać teraz Mirze stałe pokarmy. To przecież taka dzidzia - mleczko mamy dla niej najlepsze!

Dii jak tam Madzia?
dobrze że nic jej się nie stało, łózko jest jeszcze w miarę nisko a przewijak.

.

chwila spokoju, znowu płacz. Do cyca - nie chce, ale szuka (?) Suszarka z telefonu przy uchu i zaczyna ciągać cyca dopiero. I je, i je... Końca nie widać... Co to takiego? Od paru dni jest tak... Problem z zasypianiem, przy cycu absolutnie nie chce zasnąć (tylko wieczorem). Dodam, ze tydzień temu na Kacpra urodzinach spróbowałam tortu i kawałek ciasta (tak to stosowałam cały czas dietę bezmleczną i lekkostrawną)...