Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Szkoda zaśmiecać forum przepychankami wiec żegnam matki polki:)za kilka lat spytam moje dziecko czy ma coś z żołądkiem i napewno napisze żeby w razie co ostrzec mamusie które będą chciały podać dziecku marchewke:)
jak zaczelam wysadzac nocnik to oburzenie że tak wcześnie (a teraz zachwyty, jakie to mam złote dziecko że nawet w nocy budzi się zrobić siku do nocnika), że słoiczków nie chce podawać to jestem jakas nienormalna, skoro po to są zeby z nich korzystać itd itp...
Mam postanowienie, sama będę taką mamą i teściową jak Penny opisała :D
Z wysadzaniem do miseczki, z wczesnym myciem zębów, z blw, z kąpaniem w wiaderku było to samo...
bo często jeździmy do naszych domow i bałam się drwinek, śmiechu, przytyków i słuchałam głównie mojej mamy,bo ona swoje dzieci wychowała to wie...
Penny, ja mialam na mysli rzeczy takie jak pampki, jakas zywnosc... Tak jak kiedys nie wiedziano, ze jest cos takiego jak listerioza, a teraz wiemy.
czy ta czkawka go meczy, jak ewentualnie jej zapobiegac ?
Też się martwiłam czy czkawka męczy, ale gdzieś doczytałam, że na szczęście nie
I lekarka zadała mi tylko jedno pytanie - czy w brzuchu miała czkawkę - no miała - wiec teraz też ma ;-
Moya, u mojej Marty czkawka była zazwyczaj sygnałem, że pieluszka do zmiany.
Fajna data 8 marzec
Moya, a wrzucisz fotkę maluszka?
Dziewczyny, a do kiedy sie mogą ujawnić kołki?
Zycze Ci, zeby Ciebie i Mikolajka to cholerstwo ominelo...
Dziewczyny, a do kiedy sie mogą ujawnić kołki? Bo cos kiedys mi sie obiło o uszy, ze zwykle do 6 tyg sie ujawniają, jeśli dziecko ma je dostać. I ze jeśli do tego czasu nie ma, to juz raczej mieć nie bedzie.
moja kolki dostala tez w 4 tygodniu i raz wzywalam pogotowie masakra nie zycze nikomu:(
Czytałam w jakimś poradniku, że kolki powinny się skończyć do 3 miesiąca
A Hug kolek nie ma, ale czasami (zwykle wieczorem) się rozdziera, bo brzuszek boli. Pokopie nogami, popuszcza bąki i jest ok.
Bo kolka to wtedy jak darcie jest dzień w dzień.Jak to się nie dzieje codziennie to chyba się kolką.nie nazywa.