Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Zauważyłam, że łatwiej jej wychodzą jak leżę na plecach, nogi mam ugięte w kolanach i ją posadzoną mam na brzuchu (nie wiem czy dobrze zobrazowałam) Staram się tak moją sadzać, aby kolanka miała zgięte (tak jakby kucała), a plecy opierały się o moje nogi. Oczywiście max trzymam ja w takiej pozycji 3-5min przy okazji zabawy. Do tego jeszcze to bulgotanie glosnie w brzuszku.

Nieważne jak się tam znalazła 
Obstawiałabym, że Wiktorii raczej się katar na uszy rzucił [to bardzo częste zjawisko]

kiedy przebieracie pampersy ? pytam o czas cycowania. Przed cycem czy po ? W szpitalu mi :"kazali" przed, ale jak ona mega glodna to jak mam to zrobic ! Daje cyca i potem przebieram, ale jak tak robie to ona mi ulewa...w nocy staram sie tez po, aby jej nie wybudzac za mocno < bo Iga w nocy jak sie robi glodna to steka, wierci sie i szuka cyca na spiocha
> Jak to u was wyglada ?
Zeby nie bylo !kiedy przebieracie pampersy ?
wiec sporo tych przebrań... Noble konsultowałam z polozna i podobno przy KP to spoko...
kiedy przebieracie pampersy ?
Szkoda mi jej, bo zawsze zasypia po karmieniu. Niestety zmianą pampersa najczęściej ją budzę no, ale przecież nie zostawię jej o kichanej.

[/url]
[/url]

A w kwestii butów. Ninka chodziła tylko na bosaka ale dzisiaj wiem, ze to źle. Tzn na bosaka jest zdrowo, ale po powierzchniach nierownych typu trawa, piasek, kamyczki itp. Po płaskich powierzchniach lepiej w pantoflach, żeby stopy nie wypłaszczać.

Asia, a ja nie wiem czy to prawda. Bardziej chyba kwestia osobnicza. Bo Mery tez na boso latała (tzn w skarpetach) i stopki ma zdrowe.
a ja nie wiem czy to prawda. Bardziej chyba kwestia osobnicza
Zgadzam się. Moje dzieci też na bosaka w domu od początku i nic im się z nogami nie porobiło
[/url]
[/url]Tzn, że jak widzimy że dziecku się nogi krzywią to na boso raczej nie pozwalać.
[/url]
[/url]Zawsze beda dwie szkoly
Nie wiem co moge robić juz u takiego malucha
Na prostowanie ma czas