Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A co do kapania, sprobowalismy z suszarka ale tez dupa.. nie ma bata na nia, drze sie i koniec !
Odkopałam takie leżące niby siedzonko do wanny
)
a ty dasz Panu cycuszka i będzie spokój;)

W przerwie syn grał z tatą w czołgi

chyba z tego przerażenia sama urodziłam dwa dni po Tobie (19.11)

umiejętność przewracania na brzuch jest ćwiczona do perfekcji
Położona na brzuchu dostaje wkurwu już po kilku minutach - i to takiego, że ciężko ją potem uspokoić
A przecież wszelkie siadanie, raczkowanie, itp. odbywa się z pozycji na brzuszku... Ja już widzę to nasze BLW

O kurczę, a gdzieś Ty się wcześniej podziewała?
Dużo mi dajecie...Jak się rozwija Twoje dziecię? Bo moje jest naleśnikiem....

w zasadzie Kima tylko w chuście, ale mnie w tkanej chuście jest strasznie niewygodnie, a elastyk juz sie rozciągnął na poprzednich dzieciach. Ledwie zupę dzis zrobiłam, bo nic sie nie da. No nic.
znaczy raczej ma tylko ja sie ludze ze moze to co innego. Co mam robić? Dawid mial pierwszy katar jak mial 9mies a tu takie malenstwo. Pewnie nosic jak najwięcej i odciagac. Co jeszcze? Tak sie boje żeby mu na oskrzela i płuca nie zeszlo. I na uszy
Dawid co mial katar to chore uszy.

nie moze spac malenstwo

pamiętacie mniej więcej kiedy wasze dzieci przesiadły się na pieluchy trójki?
(nie wiem kurwa jak mu siku na plecy poszło, ale widać niezbadane są możliwości siusiakowe Jaśka). no i rozkminiam- wada konstrukcyjna pieluch, czy jeszcze za duże są? zgłupiałam, bo Wy o przeciekach zwykle piszecie w kontekście za małych pieluch. a u nas dwójki są bezprzeciekowe, tylko nie chciałam kupować nowej paczki, bo bałam się, że "wyrośnie" z nich w połowie paczki.
ale moi obaj to koksiki. Jutro sie dowiem ile Oliwek wazy

I udka
Gaja niby tylko 6 kg z hakiem waży, ale uda ma jak zawodnik sumo
nawet dwójek nie jestem mu w stanie tak mocno zapiąć, żeby luzów przy nóżkach nie miał
A ostatnie jakie Dawid nosil (juz tylko do spania) to 6+ 

Hug ostatnio mocno zwolnił z przybieraniem i waży obecnie jakieś 7300 gr

wróciła tak z dnia na dzień moja Kochana uśmiechnięta Wikusia!!!
Kurde, normalnie dorodny noworodek...