Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Może ona po prostu zmęczona była.
Elfika, moja panna przez 3 tygodnie po porodzie w szpitalu też się w nocy budziła na jedzonko a w domu zaczęła przesypiać mi całe nocki (do 5 miesiaca jakoś). Ja ja budziłam po 4 rano dopiero, jak już mi cycki pękały.
bo oszalejesz
Elfika, a chusta? U mnie w dzień było podobnie.
12.15 zasnęła przy piersi, odłożyłam do łóżeczka i już słyszę, że kwęka....

Do tej pory panna nie śpi w swoim łóżeczku (dzienne drzemki pożegnała jakiś czas temu).
[/url]
[/url]Elfika, a może na brzuchu Klara przestanie się wybudzać?
Gaja ZAWSZE się budziła po odłożeniu gdziekolwiek, więc się w końcu poddałam i dzienne drzemki były albo na mnie, albo ostatecznie w wózku na spacerze

Gaja chlustała nawet...
Trzeba długo po jedzeniu nosić w pozycji pionowej.
;
Wstawanie do karmienia ma zapewne ten plus, ze dziecko nie traktuje matki jako smoczka, spi we wlasnym lozeczku, moze sie tak czesto nie budzi.- przy starszaku tez tak uwazalam.. przy drugim widze, ze bzdura kompletna...

Gaja chlustała nawet...
Gajka tez bardzo ulewała, zawsze nawet kilka godzin po karmieniu...
Elfika u was przez miesiąc sprawdził się ten system karmien co 3 godz?
Elfika moja mloda byla nieodkladalna prze prawie 6mcy jak nie dłużej
A jeszcze mam pytanie czy to normalne, że noworodek ma zimne końcówki, chodzi mi o dłonie i stópki?
ryk przy próbie odbicia, ryk na spacerze, ryk na rączkach u taty/babci/dziadka itd...

Ile razy klnelam w myslach po co mi to bylo..na cholerę tak pragnąłam drugiego dziecka,byla Wika sama i bylo super..- a juz myslalam, ze tylko ja taka "wyrodna" matka... tylko, ze mnie taakie mysli glownie w nocy nawiedzialy jak niechcial spac ino sie darl :(
Cos okropnego:-(
Mialam takie dni ze nienawidzilam wlasnego dziecka przez to:-(

Elfika u was przez miesiąc sprawdził się ten system karmien co 3 godz? Zastanawiam się czy u nas by tego nie wprowadzić, bo karmie różnie i co 30 minut, co godzinę, rzadko kiedy co 3 bo tyle to mało kiedy śpi.
;
;
;

byle było zadowolone i nie darło japy
;
Jestes pięknym przykładem, jak to zycie weryfikuje pewne zalozenia :) Pamietasz zapewne jakie mialas plany chocby co do KP :)
;
pewnie rozpieszcze do granic, ale nic mnie tak nie wkurza jak wrzask
spi ze mna, wisi ile ja mogę lub ile potrzebuje, byle było zadowolone i nie darło japy

;