Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Może ona po prostu zmęczona była.
Elfika, moja panna przez 3 tygodnie po porodzie w szpitalu też się w nocy budziła na jedzonko a w domu zaczęła przesypiać mi całe nocki (do 5 miesiaca jakoś). Ja ja budziłam po 4 rano dopiero, jak już mi cycki pękały.
bo oszalejesz
Elfika, a chusta? U mnie w dzień było podobnie.
12.15 zasnęła przy piersi, odłożyłam do łóżeczka i już słyszę, że kwęka....
Elfika, a może na brzuchu Klara przestanie się wybudzać?
Gaja ZAWSZE się budziła po odłożeniu gdziekolwiek, więc się w końcu poddałam i dzienne drzemki były albo na mnie, albo ostatecznie w wózku na spacerze
Gaja chlustała nawet...
Trzeba długo po jedzeniu nosić w pozycji pionowej.
- przy starszaku tez tak uwazalam.. przy drugim widze, ze bzdura kompletna... Wstawanie do karmienia ma zapewne ten plus, ze dziecko nie traktuje matki jako smoczka, spi we wlasnym lozeczku, moze sie tak czesto nie budzi.
Gaja chlustała nawet...
Gajka tez bardzo ulewała, zawsze nawet kilka godzin po karmieniu...
Elfika u was przez miesiąc sprawdził się ten system karmien co 3 godz?
Elfika moja mloda byla nieodkladalna prze prawie 6mcy jak nie dłużej
A jeszcze mam pytanie czy to normalne, że noworodek ma zimne końcówki, chodzi mi o dłonie i stópki?
ryk przy próbie odbicia, ryk na spacerze, ryk na rączkach u taty/babci/dziadka itd...
- a juz myslalam, ze tylko ja taka "wyrodna" matka... tylko, ze mnie taakie mysli glownie w nocy nawiedzialy jak niechcial spac ino sie darl :( Ile razy klnelam w myslach po co mi to bylo..na cholerę tak pragnąłam drugiego dziecka,byla Wika sama i bylo super..
Cos okropnego:-(
Mialam takie dni ze nienawidzilam wlasnego dziecka przez to:-(
Elfika u was przez miesiąc sprawdził się ten system karmien co 3 godz? Zastanawiam się czy u nas by tego nie wprowadzić, bo karmie różnie i co 30 minut, co godzinę, rzadko kiedy co 3 bo tyle to mało kiedy śpi.
byle było zadowolone i nie darło japy
Jestes pięknym przykładem, jak to zycie weryfikuje pewne zalozenia :) Pamietasz zapewne jakie mialas plany chocby co do KP :)
pewnie rozpieszcze do granic, ale nic mnie tak nie wkurza jak wrzask
spi ze mna, wisi ile ja mogę lub ile potrzebuje, byle było zadowolone i nie darło japy