Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
u trzytygodniowego noworodka na cycu ?
Więc przyjęłam, że to po prostu po mleczku takie ma...
nie mogłam uwierzyć, że można karmić dziecko 2 godziny (Tyle tam byliśmy i mały odszedł od cyca dosłownie na 2 minuty, po czym zaczął się drzeć i ona go znowu do cyca
dołączam do nie-śpiących.
tzn. noc dosyć, dosyć była. mała obudziła się o 4, ale zasnęła. za to od 6:30 około już nie spała. i wstawała wdrapując się na mnie
Martwię się tylko tym, że on tak malutko śpi
Teo, ale on tak codziennie od tygodnia..
I tego się trzymaj, może u Was też minie no a jak nie minie... to kiedyś i tak się wyprowadzi
ale mam głupie wrażenie, że coś jest nie tak, a ja ignoruję jakiś objaw :( A patrzyłam na tabelki skoków, to mały jest w 22 tyg, poczytałam co i jak i nic mi do dziecka nie pasuje - część rzeczy z "wydarzeń" już umie, a części nie...
nie bardzo wiedział jak się wyciszyć inaczej. Z jednej strony chciał już spać sam, z drugiej co chwilę sprawdzał gdzie jestem.
z drugim (chyba) będzie łatwiej ;)
o! To jest coś takiego jak opisujesz
No i nie śpi od 6 rano do 18!!!! Możliwe to? Zdrowe? Potem zasypia i znowu zaczął się budzić 2-3 razy w nocy jak po porodzie...
I w końcu zdecydowałam się na rampersika... A powiedzcie mi, czy w takie upały jak maluch leży w wózku non stop to trzeba zakladać czape ?
No i nie śpi od 6 rano do 18!!!!