Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A czy to nie była Jenny?
A jednak Jenny- znalazłam Jej wpis (str. 503)
Zasypia, wtulony we mnie (nie powiem, straaasznie to miłe), potem jest przenoszony do siebie, a następnie (między 1:00 a 6:00 rano) przydreptuje sobie do nas, włazi do łózka, wtula się i śpi dalej
bo do mojej pindolindy to się tylko w dzien poprzytulać mogę
No bo ja pisałam niedawno, że mamy w naszej sypialni zapasowe łóżeczko, w którym ostatnio sypia Ewunia, jak musi absolutnie spać blisko tatusia
kolejny powód do zajścia w ciążę
a jak ją całuję [fakt, że przesadzam bo robię to non stop bez przerwy] to dopiero się pinda złości ahahahahahha
i już mnie rączkami odpycha i krzyczy [ale tak trochę przez śmiech] że cytuję: "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" - koniec cytatu czyli chyba, że nie chce
natomiast to moje przytulanie i całowanie nie przeszkadza jej w przesiadywaniu mi na rękach od rana do wieczora
A ja wpadam z pytaniem do mam stosujących pampersy - od jakiej wagi dzieciaki weszły w roz. 4+ ? Używamy 4, ale widzę, że małej robi się odcisk gumki na pośladku :/ Czyli, że się za małe robią... nie za wcześnie? Mała ma trochę ponad 9kg :/
wydaje mi sie że nie jest aż tak źle... Wczoraj rano dostał czopka w szpitalu i nic poza tym p/ bulowego. Tuli pieluszkę do poparzonego polika, przytula się do nas, spał na brzuszku czy boczku tym polikiem dotykając materaca... Zbójcuje i szaleje jakby nic się nie stało... i oczywiście usiłuje złapać kubek nic sie czort nie nauczył Agunia mam nadzieje ze maly jednak nie cierpi za bardzo, usciski dla niego, oby rany sie ladnie goily
i oczywiście usiłuje złapać kubek nic sie czort nie nauczył
ale mi raz Iwonka spadła z łóżka jak miała niecałe 6 miesięcy - zostawiłam ją dosłownie na sekundę....
hmm biega i szaleje i generalnie "jest sobą" Zchodzą resztki skóry (te które nie zeszły) mniej sie już sączy z tego wszystkiego i chyba powoli zaczyna się goić bo to gdzie skórę zdarli w szpitalu jest już lekko zastrupione - podobnie powieki... Smarujemy oczywiście nadal po kilka razy dziennie, myjemy wodą z mydełkiem... i ogólnie chyba jest lepiej Agunia, jak Nat?