Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
szczególnie Szymcio przechodzi to ostrzej, te czerwone malutkie krosteczki mnie przerażają a Filip ma ich o wiele mniej... Jesteśmy już na BEBILONIE Pepti 1 - swoją drogą straszny smród z tego mleka
- ale dobrze, że Maluchy w ogóle chcą go pić !! Oczywiście jakby tego było mało, to jeszcze zaczęła męczyć je kolka [pediatra powiedziała, że właśnie przez ta skazę]. Jestem straaaaaaasznie zmęczona 

no i jak się nanoszę przez dzień a mam co nosić hehehe [2xpo "prawie" 5 kg] to również mnie pobolewa dół brzuszka - trza ostrożniej - pozdrawiam pa.

Najlepszą pomocą dla mnie i moich dzieci jest mój M wtedy wychowywanie dzieci to dosłownie raj !!Często ostatnio odwiedzaliśmy moich teściów [moja teściowa złamała nogę i jest na L-4] i przyznam, że mam dość !! Ja wiem, że to są ich pierwsze i jedyne wnuki jak na razie [mojego M brat zginął w wypadku mając 20 lat]. Wracając od nich jestem baaardzo umęczona, bo ciągle bacznie obserwuję co moja teściowa robi z moimi dziećmi - a teść to bawi i nosi Maluchy jak mają spać - a jak są marudne i płaczą to wychodzi na piwo 

Sory nie takiej pomocy potrzebuję - więc wolę być sama !! Teraz jadę do mojej mamy bo M musi remontować mieszkanko dla nas i wiem, że moja mama jest naj naj naj to i tak czasem chce wychowywać po swojemu swoje wnuki
ale to MOJA mama i to zupełnie inna sprawa
Reasumując korzystam z oferowanej mi pomocy tylko wtedy jak tego potrzebuję i mówię jasno co mi się podoba a czego nie będę tolerowała !!
Moja mama powiedziała mi, że jest ze mnie dumna bo jak powiedziała dobrze sobie radzę
Ja naprawdę nie gardzę niczyją pomocą, ale tak jak piszesz jeśli ktoś zaczyna wprowadzać swoje zasady to do widzenia !! W końcu to moje dzieci i chcemy z M wychować je po swojemu - rady się przydają, a te które uważamy za zbędne lub przestarzałe odrzucamy 

ktory z okazji 2miesiecznicy obfajdal wsyzstko w kolo co sie dalo; przesikal 2 razy pampka (przerzucam sie na happy, ciut drozej ale jednak taniej) i ogolnie nie chce zejsc rodzicom z raczek :D
Normalnie głowa im chodzi i w lewo i w prawo tak się rozglądają łobuzy
no i nie ma mowy zeby spal pod pioeluszka czy bawelniana nakrywka bo za sekunde jest odkryty. chyba bede mu spiworek musiala do spania jednak zakaldac. mam takie bawelniane cieniutkie i takie grubsze wiec chyba juz czas je wlaczyc w obieg ;)
A co do turlania - jak byliśmy u lekarza to Szymon pokazał, że nie chce mu się leżeć na brzusiu i fik już leżał na pleckach - nasza pediatra się uśmiała i powiedziała, że chłopaki to żywe srebra

. Dzisiaj mąż wrócił do pracy i zobaczymy jak będzie - na razie jeszcze śpi ale już słyszę pomrukiwanie

mogli cie juz jakoś wepchnąć
normalnie chce sie czlowiekowi plakac, nasze skladki ida na premie i nowe gmachy dla tych na gorze
wrzesien zapowiada sie mocno lekarzowo, w samej 1 dekadzie 4wizyty szpitalne bo 5go - audiolog plus morfologia Krzysia, 6 - szczepienie, 7 - laryngolog z Gabrysia a 10go wizyta w poradni ryzyka u neonatologa. bym sobie karnet na taxi wykupila jakby cos takiego bylo bo placic po 15zl za kazdy dzien to troche drogo...

dzisiaj poszlo juz 12 sztuk, wracaja czasy powrotu ze szpitala ze co jedzenie to kleks na szczescie sis dowiozla mi mega zapas pieluch i na chwile obecna z tymi co wczesniej przyslala mamy w domu cos ok 500sztuk wiec niech sobie mlody fajdoli do woli