Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
bardzo chetnie poczytam jeszcze o doswiadczeniach mamus w bedacych w takiej sytuacji
A może przydałby się jakiś watek o tej tematyce? Czy to już zbyt duże rozdrabnianie się? Jak myślicie?
radosnie kopie nozkami i macha raczkami, od urodzenia tak ma :)
Dii, właśnie ostatnio myślałam o odstawianiu.
Dii, nie chcij, a samo przyjdzie
po pół roku sporo kobiet przestaje karmić piersią. I dopiero teraz dotarło do mnie , że półroczne dziecko jest jeszcze taaakie malutkie Dopiero, jak wizja odstawienia N. stała się realna, to mnie takie myślenie naszło
Więc niech sobie siedzi samo, a dopiero, jak jest już naprawdę źle, to przychodzisz?
Hydro nie demonizuj wszystkiego, sa rozne wizje maciezynstwa, rozne dzieci,
A Maksiulek wczoraj zrobil obrot z pleckow na brzuszek, ale tylko raz i ciekawe kiedy znow na to wpadnie :)
to zmiany które wprowadzilam zrobiły dużo dobrego DLA NIEGO. Jego sen jest bardziej spokojny, dłuższy a on budzi się cały radosny i wyspany.
Dzieci są naprawdę różne, i nie należy krytykować drugiej osoby za jej poczynania bo tylko ona wie co jest W DANEJ CHWILI najlepsze dla jej dziecka.
No właśnie na karczku jest zimna, ma też zimne rączki, uszka i buźkę. I nie wiem czy to może mieć znaczenie ale częściej się budzi.
po swoim doświadczeniu widzę że spanie na mamie bylo jedynie dla Jasia kwestią przyzwyczajenia. Odkąd odkładam go do łóżeczka to śpi znacznie dłużej i widzę że jest mu znacznie wygodniej bo on uwielbia się rozwalić na całą szerokość łóżeczka.
odkąd Staś śpi w swoim łóżeczku, śpi dłużej i spokojniej. U nas odbyło się to bezboleśnie, któregoś dnia odłożyłam go do łóżeczka i okazało się, że już nie musi spać ze mną.
Tak jesteś najlepszą matką dla SWOJEGO dziecka na jaką mogło trafić, co nie znaczy, że byłabyś najlepszą matką dla mojego dziecka.
Isiula - Maks jeszcze nozek nie odkryl, narazie jest na etapie kolanek i mocno w nie uderza :)
Własnie zastanawiałam się nad zmianą pediarty, i chyba to zrobie
sysiajaw - kurcze, ten refluks zostaje do końca zycia ? i czy to możliwe ze to dziedziczne? Moj partner ma refluks żołądkowo przełykowy