Dziewczyny mam pytanie takie z czystej ciekawości. Jak dbacie o siebie na codzień? Czy malujecie się codziennie? Jak ogarniacie włosy na codzień, jak często się depilujecie? Czy np jak cały dzień jesteście w domu i nigdzie nie wychodzicie to też robicie makijaż, fryzurę, depilacje? Może macie jakieś swoje codzienne nawyki to podzielcie się nimi. Chciałabym zobaczyć jak to u innych wygląda
Maluje się codziennie: podkład, puder, bronzer, rozświetlacz, kreski, tusz do rzęs i brwi żelem. Gole się około raz na tydzień czasem częściej ale tak do 3 razy na tydzień. Włosy po prostu rozczesuje czasem psikam lakierem a po myciu uzywam olejków, masek, odżywek etc... mam zawsze pomalowane paznokcie u stóp a u rak jeśli nie mam to staram się mieć zawsze ogarnięte skórki i nawilżone dłonie. Najlepiej za każdym razem dodawać jedna rzecz do pielęgnacji bo wiem ze swojego doswiadczenia ze „terapia szokowa” czyli dodanie wszystkiego na raz do rutyny nie zadziała. No i oczywiście działania muszę mieć efekty wtedy to bardzo zachęca:) codziennie uzywam perfum i mgiełek bo lubię ładnie pachnieć i czymś co mega dodaje do bycia zadbanym są nawilżone usta wiec co jakaś chwile uzywam balsamu do ust No i zastanawiałam się nad zapisaniem się na depilację laserową: https://estebelle.com.pl/zabiegi/depilacja-laserowa/ Chętnie sobie tutaj poczytam jakie macie opinie na temat tego zabiegu :)