Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Gilese, trzeba zacząć od tego, że 2,5 to nie jest poziom tsh do zachodzenia w ciążę, dla mnie takie gadanie ze strony endo dyskwalifikuje go z miejsca
Przekazuje tylko to co wiem z wizyt u lekarzy, ktorzy wzbudzaja moje zaufanie w 100 % w tym zakresie.
a po co Ci aż 3 endo skoro masz do nich takie zaufanie?
sama dużo czytam, szukam, z różnych źródeł. korzystam z doświadczenia innych ludzi z rozwaloną tarczycą np forum gazety jest bogate w wiedzę. to jest dużo lepsze niż 3 lekarzy tej samej specjalizacji.
Ewa najlepiej to byloby jednak leczyc PRZYCZYNY
Serio uwazasz ze watpliwej jakosci forum gdzie moze pisac kazdy, i rozgarniety i oszolom jest lepsze niz konsultacje z DOBRYMI specjalistami?
zawsze szukam lekarza, ktory spojrzy na wyniki/chorobe z innego punktu widzenia; zawsze staram sie upewnic co do diagnozy i dlatego konsultuje siebie czy dzieci u innych specjalistow ale sorry, dla mnie forum to nie wyrocznia i uwazam ze wrecz bardzo niebezpieczne jest takie podchodzenie do sprawy
Stawianie diagnozy na podstawie kalkulatora internetowego to dla mnie szarlataneria. Lekarz przepisujac leki, leczenie podpisuje się pod swoją diagnoza, ponosi odpowiedzialność za to co zleca. W Internecie radzisz anonimowo, odwodzisz od leczenia, kwewtionujesz decyzje lekarzy. To niebezpieczne. Możemy sie tu podzielić swoimi doświadczeniami ale kurczę, nie bawmy się w doktora.
która okazała się być trollem, a miała ogromne poparcie na forum i wiele dziewczyn Jej zaufało i jej "wiedzy" o tarczycy, dawkowaniu leków i nie tylko
Katka, guzki są chyba częste. Ma je moja mama, obecnie - pod kontrolą. Oczywiście, trzeba ich pilnować, ale nie panikuj.
Katka, guzka na tarczycy mam i ja (oraz na piersi). Tylko ten na piersi wymagał biopsji. Moja mama i siostra mają guzkow jak mrowków ;) One z kolei miały biopsje. To przy chorobach tarczycy częste. Ale wiadomo, trzeba kontrolować.
Hyde na cale szczęście samo tsh nie kosztuje majątku wiec spokojnie sobie zrobisz pewnie nawet co 6-7tyg na własną rękę.
wiec nie wiem o co Ci chodzi ;)
ak pomysle ile kasy mi poszlo na prywatne leczenie mnie i dziecka to piekne wczasy mi przeszly koło nosa albo auto...