Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
52,08!? Oo
tak,cud, że wstajesz z łóżka, bo jak endo zobaczył u mnie 9,820 to mi powiedział,że jak uniosę reke to moge zemdleć:D Masakra serio, aż dziwne.. musisz zbijać... u mnie przy tym 10 tak wlosy wypadaly,ze nawet ich nie dotykałam,nie masz z tym problemu?
Pewnie za dużo leków na nadczynność?
A orientujecie się czy przy niedoczynności skacze nagle cholesterol i trójglicerydy? Wyszły mi jakieś kosmiczne wyniki, a 2 m-ce temu miałam w normie, tylko lekko obniżony HDL (ten dobry - nie wiem czy nie pomyliłam skrótu).
Isiula odstaw gluten,nabial i zmniejsz spozywanie weglowodanow.Poczytaj w necie o diecie przy niedoczynnosc i suplementacji a znow wrocisz do sil.
Czytałam i przygotowuję się do diety, ale jakoś mi ciężko zrezygnować z pieczywa i makaronów :( widzę, że już wyjścia nie mam i muszę się za to poważnie zabrać. Od wtorku łykam tran i mam wrażenie, że jakoś lepiej ciutkę się czuję. Chyba, że to efekt placebo..
Ja sobie piekę chleb bezglutenowy, a makarony można kupić również bezglutenowe.
Isiula- uzupełniaj witaminę D, min. 2000 i do tego porządne omega 3. Tran to za mało.
o a jest duża różnica między mlekiem ryżowym,a zwykłym?
Bo ja akurat powinnam wykluczyć wszystkie rzeczy, które lubię:D
Uważaj na Euthyrox, wprowadzaj dawkę stopniowo.
Co do diety- ona ma na celu zbicie przeciwciał głównie.
Ale to połączenie leków przeciw nadczynności przeciw niedoczynności, to dla mnie jakiś kosmos, więc chyba niezbyt rozumiem te zależności i nie są one analogiczne do Hashimoto
Isiula ja przez kolka dni pilam po polowie 75mg,tak zlecila rodzinna a pozniej endo po 75mg.
Muszę się zapisać gdzieś, żeby chociaż receptę dostać, ale już mi się nie chce kolejnego endo na oczy oglądać.
Z tym zatrzymywniem wody w organizmie to wiem co czujesz bo mam tak samo i nie raz czuje sie raka opucnieta na maksa
Isiula-To jest na NFZ? Bo musiałabym skierowanie załatwiać czy coś, ja nie ogarniam leczenia w publicznej służbie zdrowia...