Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny a jak z waszym libido bo u mnie rowne zero
Chyba się nie skuszę na żadnego lekarza z NFZ, zresztą-z dawkami radzę sobie sama póki co. Euthyrox mi przepisze byle kto
Dobrze, że mąż zmęczony, bo ma dużo pracy i wstaje o 5, to też mu libido spadło, więc się jakoś zgrywamy
Z 1-2 dwa razy w tygodniu się zdarzy
[/url]
Trafilam tutaj w koncu na gp znajacego sie na tyn co robi.
miesiąc z tym walczyłam na wszelkie możliwe sposoby!

Na dodatek stawy u rak bola niesamowicie z rana az czasami wyc mi sie chce a moja rodzinna powiedziala ze to sie nie kwalifikuje do niedoczynnosci.Masakra ,dobrze ze wczesniej umowilam endo bo bede mogla spokojnie do PL na swieta jechac.
Isiula, pewnie podniesie. Organizm przyzwyczaił się do tej dawki, kórą masz, nadrobił duuuuze straty, a teraz na bieżąco potrzebuje nieco wiecej.
u mnie waga jak zaczarowana :( ani drgnie już mi się płakać chce.... eh
Mam jedynie problemy ze skórą, ale to może być od samego Hashi. Wiem, że ANA może być przy różnych chorobach autoimmunologicznych, w tym Hashi, może być i u osób zdrowych. Jak chcesz coś więcej się dowiedzieć, to jest forum "toczeń", ja więcej wiedzieć nie chcę, bo i tak mam hipochondrię/fobie/ nerwicę lękową/coś podobnego i więcej mi nie trzeba
Drugi rodzaj niedoczynności, to spowodowany niedoborem jodu- ale nie znam nikogo kto ma, za to znam mnóstwo ludzi z Hashi. Obstawiam, że jesteś kolejną.