Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
, ale z drugiej strony to przecież tylko niewielkie ukłucie.. ja wręcz przeciwnie bardzo lubię jak mnie kłują, dlatego też jestem HDK

Badania robiłam 5 marca u endo byłam 9go i tak jak mówisz mówiła, żeby następne zrobić za 6 tygodni i przyjść znowu. Tylko tak przy okazji tego LH i FSH chciałam zrobić TSH (no co mi szkodzi to tylko 30 dyszki więcej;P) ...tak bardziej z ciekawości. I dalej przed pójściem do niej zrobię TSH i anty TPO powiedzmy w połowie kwietnia. Chodzi tylko o to, że te LH i FSH muszę w 2dc, a moje cykle są mega długie, więc pewnie nie zdążę z kolejnym do połowy kwietnia (nawet nie wiem czy z następnym zdążę, bo aktualny jakoś nie chce się kończyć:/). Kurdę, chyba zamotałam. No nic zrobię teraz i potem;P Tylko interesuje mnie ta prolaktyna, bo w sumie czytałam, że nie powinna być robiona w trakcie miesiączki, bo ponoć jest wówczas wyższa (u mnie już będzie i tak pewnie podwyższona za względu na stres:/), a poza tym łykam ten cały castangnus, więc też nie wiem czy powinnam...no i czy z obciążeniem też brać czy nie? W sumie chyba nie powinnam pytać o to w części przeznaczonej dla nas "tarczycowych", ale zdaje mi się, że Wy się po prostu lepiej w tym orientujecie:)
Kiedyś z mamą żartowałyśmy, że przynajmniej ma pewność, że narkotyków brać nie będę (przynajmniej dożylnie
). Dzięki Lily bardzo mi to rozjaśniasz. Zdrówka życzę...dla dzidzi to można się kłuć nawet codziennie
Na etat ,w moim zawodzie
długo szukałam, więc tym bardziej się cieszę. Może odejdzie mi kilka stresików i szybciej wyjdę z tarczyca i staraniami na prostą 

Spojrzałam na niego podejrzliwie a on szybko tłumaczył, że u ciężarnych same suche wyniki to nic nie świadczą. Bo o złym działaniu tarczycy może świadczyć np. złe funkcjonowanie błędnika, czy uciekający wzrok. Przebadał mnie na wskroś dosłownie :) Ale z drugiej strony przynajmniej wiem, za co zapłaciłam :) ale szok niemały :)
, ale co tam nie ma tego złego