Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Gdybym jednak się zdecydowała podać to "w czym"?
Patrząc na jej skórę nie widać zaostrzenia. Póki co nie dopajam ;-)
Muszę coś zrobić z pozycjami w jakich karmię. Mam duże piersi Niunia ma głowę mniejszą od mojego cycka a kapturki też nie ułatwiają i tym sposobem plecy i szyja mnie bardzo bolą. Wszystkie fotele,kanapy w domu wypróbowane, łóżko, rogal...no nie mam jak się oprzeć i jednocześnie prawidłowo przystawić.

Do tego jeszcze nawał i mocno tkliwe cycki...karmienie piersią jest trudne a w zasadzie pewnie głównie jego początki. Już wiem czemu tak wiele mam rezygnuje-nie trudno się w takich sytuacjach zniechęcić.

. Nie było u ciebie w szpitalu doradcy? U mnie położne też na każdy problem chciały podawać butelkę.... Ja myślę o doradcy prywatnie bo samemu ciężko to ogarnąć....powodzenia Kochana w cyckowaniu 

Najmocniej przepraszam. I dziękuję Wam za odpowiedzi. No właśnie w szpitalu nie miałam żadnych zaleceń odnośnie wprowadzenia w najbliższym czasie czegokolwiek, mówiono mi tylko o piersi. Faktycznie, nie będę kombinowała. Zwłaszcza po tym, co piszecie. Do Was - Mam z doświadczeniem - mam duże zaufanie
bananowiec, a po kilku minutach karmienia próbowałaś zdjąć kapturek

Organizm niby ma się za jakiś czas zorientować, że nie ma tam odpływu i guzek powinien zniknąć
Dzięki za książeczkę obym miała czas poczytać 

A piersi wkrótce się dostosują i nie będą się przepelnialy