Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Moja Nina piszczy jak szalona jak widzi gołe piersi i woła "błaaa" musze jej dac pocalowac. Ale nie zasysa... nie chce, nawet jakby nie pamietala...
ostatnio ja zapytalam czy tam jest am to mi mowi ze nie i zdziwiona... a my dopiero miesiac po odstawieniu - a pytslam ja juz wczesniej.
Tak się zastanawiam dlaczego dziewczyny odstawiacie już dzieci od piersi?
to mi spędza sen z powiek bo też nie miesiączkuje jeszcze.strach w oczach mam i nie wiem czy już czas to sprawdzic.choć nie dopuszczam możliwości zajścia w ciążę absolutnie młoda ciągnie tak,że jeszcze miesiączki nie dostałam
Tak się zastanawiam dlaczego dziewczyny odstawiacie już dzieci od piersi? czujecie, że to jest już ten moment czy do pracy wracacie? Widziałam wyniki badań kilku mam karmiących powyżej roku i te wyniki są rewelacyjne, fantastyczne i wspaniałe!!!
Ja niedługo wracam do pracy ale odstawiać nie zamierzam i mam zamiar to wszystko pogodzić ze sobą. A młoda ciągnie tak,że jeszcze miesiączki nie dostałam
--
Tak się zastanawiam dlaczego dziewczyny odstawiacie już dzieci od piersi? czujecie, że to jest już ten moment czy do pracy wracacie?
przez tak zadawane pytania stawiana jest w pozycji osoby, która ma się jakoś usprawiedliwiać.
Widziałam wyniki badań kilku mam karmiących powyżej roku i te wyniki są rewelacyjne, fantastyczne i wspaniałe!!!
Powiesz coś więcej?
Dziewczyny porazdzcie co mogę jesc karmiąc piersią?
chyba przez jajko albo jabłko