Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

. Dziecko w tym wieku wypija większe ilości i szybciej niżeli dziecko 6 czy 8 tygodniowe np. Karm na zadanie ,zaufaj małemu. A to co pisze na opakowaniach mm...hmm. no tym bym się nie przejmowala. nie mamy w piersiach miarki,zeby wiedzec ile dziecko wypija. Moja corka karmiona mm od 6 tygodnia,nigdy nie wypila tyle mm ,ile było napisane jako zalecane. Także mysle,ze dziecku najlepiej zaufac. pijac te kilka razy na dobe mleko z piersi zapewnia sobie odpowiednia jego ilość.
A w temacie piersi. To czy ktoras z Was kupowala w necie jakies usztywniane staniki do karmienia? Ja mam takie materialowe tylko i strasznie sie mecze, bo cale zycie usztywniane nosilam. Mozeci polecic cos? Sprawdzaja sie w ogole takie usztywniane do karmienia?
--
No ale to nie ten wątek już 
mala ma prawie 7 miesiecy. Dodam, ze nie jestem w ciazy

właśnie po półroczu laktacja tak się stabilizuje, że piersi pomału przestają produkować "na potem" a robią mleko na zawołanie, podczas ssania.
a tak bardzo chce karmić samą piersią
. A potem zakupy będą niezbędne, więc chętnie się dowiem, jakie macie doświadczenia...
Dziewczyny maly moich znajomych ulewa mocno po jedzeniu ,urodzil sie miesiacprzed terminem. Dziewczyna karmi go piersia i mm co trzy godziny ,nie mam pojecia czemu.Ja mozna pomoc malemu w ulewaniu ?
u mnie nie bylo takich problemow bo mala ani nie ulewala i zero kolek miala wiec ciezko mi cos doradzic.
nie wiem czemu karmi mm tym bardziej ze maly to wczesniak
Najgorsze jest ze karmi tak mieszanie i co do godziny.

p.s. miesiączki do tej pory nie mam.

i bardzo byśmy się ucieszyli gdyby jednak ta owulacja była :)